Avui en BUM tenia moltes però que moltes ganes de tornar a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de #Mollerussa. I és que el record del conte que vàrem explicar a finals de 2015 és meravellós i les nostres expectatives, és clar, eren molt altes.
I us hem de dir una cosa: no és que hagueu complert amb les expectatives, és que les heu superat!! Quina passada tenir tants nens i nenes a davant, tants pares i mares, padrines, iaios i iaies amb ganes de tirar endavant les aventures a qualsevol preu. Per tant no podem seguir sense parar un moment i reconèixer la feinada que fan en Josep Miquel, la Diana, en Joan i tot l’equip de la Biblioteca. Tota aquesta gentada és el premi al vostre esforç i quan veiem les ganes que poseu perquè tot surti bé, la predisposició que teniu a ajudar-nos en tot… És que per més que ens hi trobem sempre és igual d’emocionant i per tant, de tot cor, només us podem donar les gràcies per tornar-nos a convidar i deixar-nos formar part per un breu moment del vostre dia a dia. Gràcies a vosaltres Mollerussa ocupa un lloc especial en la nostra petita història i al nostre cor, sou genials!!!
I seguint amb el conte ja us ho podeu imaginar, amb tantes ganes i tanta empenta era impossible fracassar i finalment, amb l’ajuda de l’Anna i seguint les perfectes indicacions de l’Àlex, hem aconseguit trobar el Llibre Màgic de les Fades que com ha quedat demostrat fa feliç a qui el mira. I després sessió de bateria on, tot i que hem hagut de ser molt breus perquè éreu molts i moltes i la cua era molt llarga, ho heu fet molt bé!! I parlant de cues, en BUM està molt content perquè a Mollerussa fins avui teníeu el títol de cua més recta i organitzada de Catalunya, avui havíeu de revalidar el títol o cedir-lo a altres biblioteques que ho han fet gairebé tan bé com vosaltres. I el veredicte és… títol revalidat!! A Mollerussa sou la pera fent cues, amb tantíssimes i tantíssims com éreu l’heu clavat, recta i ordenada. Moltes felicitats!!
I res més, ens en tornem a casa molt i molt contents per la feina feta i perquè demà hi tornem, ni més ni menys que a la Biblioteca Municipal de Celrà, un lloc que també ens té enamorats i on en BUM ja frisa per explicar les seves aventures.
Fins demà!!!