La Companyia Homenots

El què ens mou és un somriure, una mirada de complicitat, una sorpresa, una espurna de felicitat. Sens dubte treballar amb els nostres nens i nenes és una de les experiències vitals més enriquidores, exigents i agraïdes que coneixem. Sense oblidar que els nens i les nenes ens venen a veure amb uns pares i mares, iaios i iaies, tiets i tietes, padrins i padrines que algun dia també varen ser nens i nenes i que també han de passar una bona estona, per què n’haurien de quedar al marge?

I ho fem amb diferents tipus d’espectacles amb un nexe comú: la música.

La Companyia Homenots neix oficialment el 18 de juny de 2015 a Vic. Aquesta va ser la data de la nostra primera actuació que es va fer amb aquesta denominació.

Ja siguin contes que expliquem amb bateria a les biblioteques del nostre país, shows energètics a les places majors i els patis de les escoles, espectacles als teatres explicant la història de la nostra música…

Música, música i música vista des de diferents punts de vista. I tot pensat perquè ens ho passem molt bé, perquè puguem passar una bona estona plegats i recordem que el món, vist des dels ulls d’un nen o una nena, sempre és un lloc meravellós on viure.

Així que us convidem a viure aquesta aventura amb nosaltres, a viatjar al nostre costat, nosaltres intentarem donar-vos un munt de raons perquè penseu que el temps que hem passat junts ha valgut la pena de viure’l plegats.

Ens feu confiança?

Ignasi de Muntanyola, fundador de la Companyia Homenots

Col·laboradors

Tenim molt clar que sols no podem avançar i necessitem envoltar-nos de persones en qui puguem confiar i que ens ajudin a tirar endavant el nostre projecte, persones que il·luminin les ombres que nosaltres no sabem esvair.

A continuació trobareu les empreses i les persones que dia a dia ens ajuden, és un orgull saber que us tenim al nostre costat!

La botiga d’instruments d’Osona des de 1994. És el nostre proveïdor de confiança en instruments, equip i tot allò que necessitem per poder desenvolupar la nostra activitat musical. Bons preus, bon tracte i molta professionalitat són les característiques de la botiga del Jordi.

Baquetes fetes a Sant Vicenç de Torelló per en Pep Bassaganya. Qualitat i proximitat, no només fa unes baquetes excel·lents sinó que et permet viure tot el procés de fabricació i te n’explica els secrets. En Pep és un gran artesà i una millor persona, és gust tenir-lo al nostre costat!

Pedals de tota mena fets a mà a Santa Eulàlia de Riuprimer. En Guillem ens va construir un pedal Decibelics Mic Muter que permet silenciar el micròfon de diadema quan ens convé i és molt útil per cantar i tocar la bateria. Producte fet a mida, d’altíssima qualitat i resistent.

L’Albert Soldevila Castany es un jove talent osonenc especialista en disseny, és el nostre dissenyador de capçalera. Ens va fer el logo de la Companyia Homenots i va superar les nostres expectatives amb escreix, té una gran empatia que permet que els seus dissenys transmetin allò que nosaltres no sabem expressar amb paraules.

El món de la informàtica, les pàgines web i Internet ens sobrepassa. Per això, és important trobar algú en qui puguis confiar i que entengui què necessites. Conèixer WeLoveWebs amb l’Oriol al capdavant ha estat una de les millors coses que ens han passat, en les seves mans ens sentim segurs i sabem que quan navegueu per la nostra web hi trobareu exactament allò que nosaltres teníem al cap i no sabíem explicar. Informàtica i artesania 2.0 des de Barcelona amb un segell de qualitat i professionalitat indiscutible.

La Dolors Pena, a més d’una gran persona, és una fotògrafa superdotada. El seu gran talent és saber trobar el moment precís, el moviment adequat, el gest únic. Si hi sumes una tècnica envejable el resultat és pràcticament insuperable. La majoria de fotografies que hi ha a la web són obra seva i ens sentim molt afortunats de poder-la tenir al nostre costat.