Ho diem amb la boca petita però sembla que mica en mica anem recuperant l’activitat habitual i cada setmana anem treballant i visitant noves biblioteques, que duri!!
El passat dijous vam tornar a visitar la Biblioteca de Matadepera i ens ho vam passar tan bé que en BUM va anar a dormir amb un somriure d’orella a orella. És gust trobar nens i nenes i famílies amb tantes ganes de conte, tan respectuoses i alhora amb tantes ganes de participar. Vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata i quan vàreu veure què hi havia a dintre vau demostrar-nos un cop més que efectivament fa una mica més feliç a qui el troba i que justament la felicitat és, tot sovint, en les petites coses de la vida, oi que sí? I una tarda tan rebonica no hauria estat possible sense la feina del Manu i tot l’equip de la biblioteca. És gust arribar a un lloc i veure que t’esperen amb ganes, que està tot controlat, que s’esforcen per aconseguir que tot funcioni i tothom estigui còmode. Som privilegiats de poder compartir el camí amb unes persones tan meravelloses i els veïns i veïnes de Matadepera teniu molta sort de comptar amb un equip tan compromès i eficient al vostre costat. De tot cor moltes gràcies per rebre’ns i acollir-nos de nou, sou genials!!!!
I divendres en BUM tornava a una de les primeres biblioteques que vam visitar en començar aquesta boja aventura de viure de la música i els contes: la Biblioteca de Gironella. Amb el mal dia que feia, amb el fàcil que hauria estat quedar-se a casa mirant com plovia, la sala es va omplir de nens i nenes i famílies amb ganes de conte. L’estona que ens vàreu regalar va ser increïble i fins i tot els nens i nenes més petits vàreu portar-vos molt i molt bé regalant-nos un conte molt intens, molt viscut i alhora molt dolç. Va ser una alegria trencar l’encanteri de la fada Flor de Neu i trobar el Llibre Màgic de les Fades, quina alegria en obrir-lo, us mereixíeu el premi que hi vam trobar i ens va fer molt feliços veure-us marxar amb un somriure i que ens dediquéssiu paraules tan boniques. Les mateixes paraules boniques que es mereixen en Francesc i tot l’equip de la biblioteca, amb quina senzillesa ens varen fer sentir acollits, estimats i valorats i veure l’esforç que hi posen perquè tot surti bé, veure les ganes que hi posen perquè tots i totes ens sentim part de la biblioteca ens fa sentir molt afortunats de poder compartir una estona al seu costat. El record que teníem de Gironella era molt especial però amb aquesta nova visita encara ho és més i us podem assegurar que en aquest petit però bonic poble del Berguedà en BUM i tota la colla hi hem deixat un trosset de cor. Moltíssimes gràcies!!
I res més, ben enfeinats preparant nous projectes seguim avançant. A la nostra agenda ja hi tenim marcat en vermell el 22 de maig però de moment no us podem dir el perquè, mica en mica anirem desvetllant tots els detalls. Mentrestant aquesta setmana tornarem a ser molt feliços perquè visitarem dues biblioteques que ens tenen el cor robat: la Biblioteca Arbúcies i la Biblioteca Antonio Martín del Prat de Llobregat, quines ganes!!
Seguim!!