Project Description

ELS HOMENETS

ELS HOMENETS ÉS UN CONCERT? SÍ!

ELS HOMENETES ÉS UN ESPECTACLE? TAMBÉ!

És un show energètic per tota la família, amb música en directe, titelles i moltes pallassades perquè la diversió sigui present en tot moment.

Un cabaret de cançons populars passades per els gèneres com el rock, el blues o el swing, presentat amb la bogeria d’un showman que farà divertir a tots els assistents amb les seves entremaliadures. Un caos controlat on tot pot passar i tot és possible!

Un concert/espectacle d’animació infantil que es basa en un recull de cançons infantils clàssiques catalanes cantades en llars d’infants, escoles i esplais. Cançons com el gall quiquiriquí, un tren petitó o en Jan petit entre moltes altres. Interpretades en diferents estils com el rock, el reggae o el blues faran les delícies de grans i petits, alhora que ens ho passarem pipa tot fent un meravellós viatge per les cançons que han marcat la vida dels infants del nostre país.

Recomanat pels més petits de la casa, de 0 a 10 anys, tot i que ens esforcem perquè tots sigueu partícips de l’espectacle i ens divertim!

Descarrega tota la informació

Vols veure l’espectacle?

Consulta l’agenda

Altres espectacles

Els Homenets

Un concert/espectacle d’animació infantil que es basa en un recull de cançons infantils clàssiques catalanes. Un caos controlat on tot pot passar i tot és possible!