Project Description

The Rock’n’Roll Hipsters i els instruments del Rock

TEATRE I MÚSICA EN DIRECTE PER EXPLICAR-VOS TOTS ELS SECRETS DELS INSTRUMENTS DEL ROCK

Un espectacle que us permetrà descobrir els instruments d’un grup de rock i alhora escoltar interpretades en directe algunes de les cançons més conegudes del gènere musical més transformador de la història de la humanitat.

Espectacle inclòs al catàleg

The Rock’n’Roll Hipsters és un grup de rock nascut als Estats Units a començaments de la dècada dels 50. John, Simon i Iggy, tres músics amb tant talent com mala sort. El dia que van anar al Sun Studio a gravar una revolucionària versió de “That’s All Right” Elvis Presley la va copiar i es va convertir en el Rei del Rock. El dia que van composar un riff de guitarra que canviaria la història del rock, Chuck Berry el va copiar i en va fer una cançó amb el nom del guitarrista dels Hipsters com a agraïment. Cansats van marxar a Anglaterra, a Liverpool van iniciar una nova vida i varen descobrir que afegir harmonies vocals a cançons fresques seria la clau de l’èxit… Però els Beatles els van copiar i varen esdevenir una de les bandes més famoses del planeta.

Al final, després de tants fracassos, The Rock’n’Roll Hipsters es varen dissoldre i cadascú va seguir el seu propi camí. Però ara, molts anys després, han tornat perquè al final han entès que res succeeix sense raó. I és que ells no varen néixer per revolucionar el rock, per ser rics o per ser famosos, no. Finalment han entès que el seu destí és transmetre als nens i nenes del segle XXI l’esperit de la música més influent de la història de la humanitat. I començaran pel principi, pel més bàsic però pel més important: els instruments del rock.

Vols veure l’espectacle?

Altres espectacles