En BUM tenia moltíssimes ganes de tornar a la Biblioteca Torrelles de Llobregat perquè ens hi sentim molt bé i perquè sempre que hi fem contes ens ho passem genial. I dissabte no va ser una excepció, les famílies que vàreu acompanyar-nos al jardí de la biblioteca ens vàreu regalar un conte molt divertit, de debò que explicar les aventures del BUM a persones com vosaltres va resultar un autèntic privilegi i ens vàreu fer tornar a casa amb un somriure dibuixat a la boca, sou un sol!!

Res d’això seria possible sense la feinada del Toni, la Inès i tot l’equip de la biblioteca. Va ser un plaer compartir amb vosaltres un trosset més de camí, va ser meravellós tornar a sentir-nos com a casa. Matins com el que vam viure dissabte ens animen a tirar endavant perquè quan tens bons companys de viatge el trajecte sempre és agradable. De tot cor us volem dir moltíssimes gràcies, som feliços al vostre costat!!

I seguim amb moltes ganes, aquesta setmana dos contes més a Llinars del Vallès i… Vic!! Sí, encara que sembli que no pot ser actuem a casa, serà a l’escola Fedac Vic en una sessió reservada als nens i nenes d’infantil, visca!!