Dimarts en BUM va tornar de Sabadell amb un somriure enorme dibuixat a la cara. Quin conte tan inesperadament bonic ens vàreu regalar, quina tarda tan tendra, quina sort tenim de poder compartir aquests moments amb vosaltres.

A la Biblioteca del Nord encara no ens hi havíem estrenat i en BUM tenia curiositat per saber com serien els nens i les nenes del barri. Els agradaran les nostres aventures, voldran passar una estona amb nosaltres, tindran ganes d’ajudar-nos? El què ens vam trobar va superar de llarg les nostres expectatives. Ens vàreu ajudar tant com va fer falta i més, quan demanàvem voluntaris i voluntàries ens trobàvem un bosc de dits plantat davant nostre, els i les qui vàreu sortir ho vàreu fer molt i molt bé i la resta, des de les vostres cadires, ens empenyíeu endavant amb ganes de viure moltes aventures. I al final, com no podia ser d’altra manera, vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata seguint les instruccions de la Nàdia que va llegir molt i molt bé, en BUM estava al·lucinat!! Després vàrem fer la nostra sessió de bateria on tots i totes ho vàreu tocar amb moltes ganes i amb unes cares d’il·lusió que per més que les coneixem no ens deixen d’enamorar.

Moltíssimes gràcies de nou a tot l’equip de Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) per convidar-nos a passar una estona tan rebonica a #Sabadell, una ciutat on cada vegada ens hi trobem més a gust i on hi hem deixat un trosset de cor que a cada visita es va fent més i més gran. Moltíssimes gràcies!!

I no parem, divendres fem via cap a Badia del Vallès, visca!!