Una setmana de retrobaments en dues biblioteques molt i molt especials. Perquè una de les parts més engrescadores de la nostra feina és tornar a trobar persones meravelloses amb qui tenim la sort de compartir camí, un camí que a mida que passen els anys és cada cop més llarg i més bonic i això ens fa sentir molt i molt afortunats.

Vàrem començar dijous a la Biblioteca Singuerlín – Salvador Cabré. Aquesta és una biblioteca amb la que tenim una història d’amor que dura anys, ja des de la primera visita amb l’Anna i el Miguel tot va ser especial i a cada nova visita aquest sentiment s’ha anat fent més i més intens. Ja no és que els nens i nenes que hi trobem siguin encantadors, ja no és que les famílies que hi trobem siguin encisadores, és que les persones que hi treballen ens acullen com si fóssim de la família. Sabeu què és arribar a un lloc i tenir la sensació que hi vas a retrobar vells amics? Doncs això és el que ens passa al Singuerlín. Per tant gràcies a tots els nens, nenes i famílies que ens vàreu venir a acompanyar per regalar-nos un conte tan bonic, vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades i vam demostrar de nou que fa feliç a qui l‘obre, oi que sí? I gràcies de tot cor a l’Eduard, la Mari Carmen, el Carles i totes i cadascuna de les persones que formeu l’equip de la biblioteca, compartir la vida amb vosaltres és un regal i ens dibuixa un somriure a la cara que ens dura dies i dies, amb més persones com vosaltres el món seria un lloc meravellós on viure, sou genials!!!

I dissabte un altre dia especial perquè la Biblioteca Lloret de Mar, a banda de ser una de les primeres biblioteques que vam visitar quan vam començar aquesta aventura, hi hem anat diverses vegades i sempre hi hem tingut contes especials. Aquesta vegada no va ser diferent, potser no éreu gaire colla però ho vàreu fer tan bé que si tancàvem els ulls ens semblava que a davant hi teníem tot Lloret de Mar. Ens vàreu regalar un conte tendre, divertit, emocionant i amb molta participació de nens i nenes i també de les persones que els acompanyàveu. I quan veiem que per un instant tots i totes som els nens i les nenes que mai hem deixat de ser és una sensació tan rebonica que ens omple el cor d’alegria. Vam trobar el tresor del pirata, vam tocar la bateria i tots i totes vàreu marxar amb un bon somriure, res podia ser millor. Un matí tan bonic però no hauria estat possible sense la feina de la Marta i tot l’equip de la biblioteca. Quan vam arribar vàrem ser rebuts amb un somriure, tot estava preparat, tot varen ser facilitats i fins i tot ens esperava el cosí del BUM, quina sorpresa!! De tot cor moltíssimes gràcies, compartir un altre matí amb vosaltres va ser un regal que ens va alegrar el cap de setmana sencer, sou un sol!!

I seguim, ara que ve l’estiu el ritme de contes afluixa (que no s’atura) i aquesta setmana visitarem Badalona, un conte de Festa Major i en tenim no moltes, no, sinó moltíssimes ganes.

Som-hi!!