Aquesta setmana només teníem un conte, però quin conte!! Visitar Badalona ens encanta i la festa major de Sant Antoni de Llefià és una meravella. Ja vam tenir la immensa sort de participar-hi l’any passat i enguany l’organització i l’equip de Biblioteques de Badalona han tingut la deferència de tornar-nos a convidar. És difícil descriure amb paraules l’emoció de fer un conte de festa major on t’has de guanyar el públic pràcticament paraula a paraula. Perquè la gent passa, et troba i és feina teva demostrar-los que el millor que poden fer és quedar-se al teu costat gaudint d’una estona de fantasia. És per això que quan divendres us vèiem a tots i a totes tan ben posades, amb tantes ganes de conte, ajudant en absolutament tot el que vam necessitar i amb unes famílies tan implicades ens sentíem feliços de fer la nostra feina. Vam poder salvar l’estel dels desitjos perquè, això ja ho sabíem, a la plaça Trafalgar sempre hi ha molt bona gent i va ser molt divertit poder veure de nou com el tresor de l’estel no ens fa més rics però sí que ens fa una engruneta més feliços i, al capdavall, què és més important?
Una tarda tan especial no seria possible sense la feina de moltes persones i no ens volem deixar ningú. En primer lloc mil gràcies a la Marta i a tot l’equip de la #BibliotecaLlefià per tornar a comptar amb nosaltres, per rebre’ns amb un somriure, per ser-hi i ajudar-nos en tot. Badalona té molta sort de comptar amb uns professionals d’aquest calibre en un equipament tan important per a la societat, de tot cor moltíssimes gràcies!! També agrair a la Comissió de Festes de Sant Antoni de Llefià que ens acollíssiu de nou, que fóssiu tan atents, que en un tres i no res tinguéssiu l’equip a punt i tot funcionant sense problemes i que enmig de la calorada apareguéssiu amb una ampolla d’aigua fresca, aquest detall sí que no té preu!! De tot cor moltes gràcies, si al món hi hagués més persones com vosaltres sens dubte seria un lloc més bonic on viure, sou genials!! I per acabar no ens volem descuidar la Patrícia, a qui vam tenir la sort de conèixer en persona divendres, i tot l’equip de Taleia Cultura. Gràcies per coordinar-ho tot, per tenir-nos sempre presents en programar i per ajudar-nos en tot i més abans, durant i després de l’actuació. En un món de vegades tan complicat com el de la cultura trobar professionals com vosaltres és un bàlsam que ens recorda que val la pena tirar endavant, moltíssimes gràcies per tot!!
I amb aquest bon gust de boca enfilem una nova setmana amb doblet de contes, dimarts visitem l’escola Pare Coll de Vic i dissabte serem a la Festa Major de Mont-rodon, pot haver-hi res més bonic?
Som-hi!!