Avui hem fet cap a Terrassa per presentar el nostre espectacle Els Homenets. El motiu? El segon aniversari del BiblioPunt, teníem moltes ganes d’aquest concert perquè pel primer aniversari ja hi vam ser amb el conte del BUM i ens vam enamorar del barri i la seva gent. Per tant, quan vam rebre la proposta de tornar-hi, us podeu imaginar que no vam poder dir que no i volem fer constar el nostre agraïment a la Núria i la Mercè per l’esforç que han fet per poder tirar endavant l’actuació d’avui.
I què podem dir de l’espectacle? Nens i nenes de Can Parellada, sou genials!! Quines ganes de gresca i com heu estat al peu del canó seguint totes les cançons, cantant, ballant, fent de tot. I també menció pels pares i les mares que heu fet trens, heu ballat valsos i heu seguit els titelles amb atenció. És un gust visitar-vos i si a sobre en acabar ens doneu berenar i autèntic tè… Es pot demanar més?
Com ja hem dit abans moltíssimes gràcies a la Mercè per la tasca que fa portant la cultura amb el seu carretó de color vermell amunt i avall. Ets tota una institució al barri i ho tens guanyat a pols, mai es podrà valorar la teva tasca perquè és infinita. I milions de gràcies a la Núria per tornar a comptar amb la Companyia i perquè sabem l’esforç que has fet valorant la nostra feina.
I res més, a dormir que demà en BUM visita la biblioteca Mestre Martí Teuler de Rubí i, sabeu què? En tenim moltes ganes!!!
Fins demà!!