BUM, fes el favor de seure ben assegut i cordar-te el cinturó, que hem de marxar. Com que no vols marxar? Et vols quedar una mica més? Però si ja fa estona que hem acabat el conte i els nens i les nenes ja deuen ser a casa! Vaaaa, vingaaaaa…

En el fons, i aprofitant que no ens escolta, pobre BUM té una bona part de raó. Avui a la Biblioteca Comtat de Cerdanya – Puigcerdà hem fet un conte multitudinari i ens heu donat tanta energia, ens heu donat tantes ganes de passar-nos-ho bé, que venia de gust allargar i allargar perquè el moment no morís mai. Però a la vida tot s’acaba i hem hagut d’enllestir la nostra història molt cansats però rabiosament contents. Cada vegada que hem necessitat voluntaris hem tingut un bosc de mans aixecades, cada vegada que heu hagut de sortir us hi heu deixat la pell i ho heu fet perfecte, sempre heu estat pendents de la història i junts i juntes hem fet un viatge imaginari amb les nostres aventures fins que, al final, hem aconseguit trobar el Llibre Màgic de la Felicitat. I a quin lloc, eh? Darrera els llibres d’aventures de Harry Potter, la màgia ha cridat la màgia! I després hem fet una sessió de bateria multitudinària on us heu portat de meravella, heu respectat els vostres torns i no heu desfet mai la fila. A més en BUM diu que tots i totes ho heu fet de meravella i fins i tot hem hagut de donar 10 piruletes al Nil, que ha tocat com un autèntic professional. Gràcies també a les mares i els pares que us heu involucrat en les nostres aventures i ens heu ajudat en tot, sou genials!!

La gentada que hem tingut avui a la Biblioteca no s’explica sense la tasca constant del nostre exèrcit de la cultura, l’únic exèrcit que val la pena de mantenir. Avui han estat la Maria Àngels, la Sílvia i la Laura que ens han demostrat una vegada més que quan hi ha ganes que les coses surtin bé acostumen a funcionar. Ens hem sentit molt ben tractats i veure el vostre esforç realment ens emociona, gràcies a persones com vosaltres i al pares i mares implicats els nens i nenes d’avui seran persones cultes demà, sens dubte el millor llegat que els podem deixar per fer de la seva vida quelcom profitós i interessant. De tot cor, moltíssimes gràcies!!

I amb aquesta emoció i l’adrenalina pels núvols tornem a casa a descansar i refer-nos perquè dimecres hi tornem, ens estrenem a la Biblioteca Manuel de Pedrolo (@bibliotequesstpereribes) amb moltíssimes ganes de conèixer més nens i nenes amb qui viure un munt d’aventures.

Fins dimecres!!

2018-04-09 Puigcerdà