– BUM, ja hem arribat a casa, baixa del cotxe i para de somriure.
– És que m’ho he passat tan bé!
– Sí BUM, nosaltres també, però és hora de sopar i dormir.
– Deixa’m cinc minuts més al cotxe i vinc, vaaaaaaa…

Total, que al final l’hem hagut d’agafar per la trompa i arrossegar-lo perquè no volia baixar del cotxe, només volia seguir recordant cada moment, cada cara, cada gest… I és que el conte d’avui a la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat ha estat realment bonic, és un gust explicar històries a unes nenes i uns nens tan vius i tan aficionats a escoltar contes.

I per les bones històries volem començar avui. El conte d’aquesta tarda servia per fer la cloenda de les hores del conte d’aquest curs en una biblitoeca on s’expliquen contes cada setmana. I on resulta que, gairebé cada setmana, els contes els explica la Gemma. I explicar contes cada setmana i que els nens i les nenes tornin cada setmana té un mèrit majúscul i és per això que en BUM vol que avui comencem posant-nos drets i treient-nos el barret davant la Gemma. T’ho hem dit en persona però ho repetirem aquí: és al·lucinant la feina que fas, encara que no t’ho creguis segur que ets una contacontes de primera perquè sinó els nens i les nenes no repetirien. Avui ens hem sentit molt honorats de fer la cloenda del curs, esperem haver estat a l’altura de la cita!!

I ara anem pel conte, ens heu fet passar una molt bona tarda i és gust tenir un públic com vosaltres. Cada vegada que feia falta una voluntària o voluntari, ens hem trobat un bosc de mans alçades. Els qui heu sortit ho heu fet de primera però els qui no també perquè en tot moment heu estat atents i atentes a tot el què passava sempre disposats i disposades a donar un cop de mà. I al final, és clar que sí, hem aconseguit trobar el tresor del pirata amagat darrera les revistes de música, molt bé!! I després sessió de bateria, una sessió que avui sí que hem pogut fer completa i on tots i totes heu demostrat un nivell molt alt però, sobretot, moltes ganes d’aprofitar l’ocasió de tocar un instrument tan atractiu com la bateria.

Moltíssimes gràcies a la Núria i tot l’equip de la Biblioteca per haver confiat en nosaltres. És molt emocionant, i no ens hi acostumarem mai, trobar gent amb tantes ganes de fer bé les coses. Que et rebin amb una rialla, que tot estigui a punt, que es facin els possibles i impossibles perquè tot vagi bé… No podem demanar més i ens sentim afortunats de trobar persones com vosaltres al camí. Moltíssimes gràcies, sou genials!!

I ara a descansar perquè divendres en BUM vol estar en plena forma, tornem a una ciutat que estimem i on ens sentim com a casa. Sí, en BUM torna a la Bctxarxa – Xarxa de Biblioteques Municipals de Terrassa, concretament a la Biblitoeca Central per tancar el cicle “Nascuts per llegir”.

Quines ganes!!2018-06-05 Sentmenat