Avui en BUM ha tornat de la Biblioteca BREDA molt i molt content. Contes com el d’avui ens fan sentir molt feliços i afortunats de poder explicar les nostres aventures als nens i nenes del país. I aquesta tarda a #Breda heu estat senzillament genials.

En una tarda calorosa i assolellada com la d’avui té molt mèrit haver omplert la biblioteca de nens i nenes amb les seves famílies i és per això que en BUM vol començar donant les gràcies a la Gemma. Sí, no us penseu que això passa perquè sí, és el fruit de la feina ben feta i de l’esforç per convertir una biblioteca en l’epicentre cultural d’un poble. Ens resulta emocionant trobar persones com tu perseverants, amb ganes de fer bé les coses, amb un somriure i una professionalitat exquisida. Ens ha costat però al final ho hem aconseguit, us hem pogut visitar i ens hi hem deixat un trosset de cor gràcies a tu i al teu esforç, de tot cor moltíssimes gràcies per provar-ho, provar-ho i provar-ho fins que ha estat possible, moltes però que moltes gràcies: ets genial!!

I pel que fa al conte, què us podem dir? Hem tingut uns nens i nenes de primera, amb moltíssimes ganes de participar, amb una energia brutal i alhora amb molt respecte. Les aventures s’han anat succeïnt i vosaltres sempre heu estat allí, valentes quan feia falta, espavilats quan convenia, però sempre decidits i decidides a tirar endavant. I amb unes famílies entregades que heu estat allí, amb uns riures que us han sortit de l’ànima i involucrats amb els vostres fills i filles. Què bonic, moments com aquests s’haurien de poder congelar per assaborir-los sempre. I és clar, quan s’hi posen tantes ganes i tanta alegria és absolutament impossible fallar, hem trobat el Llibre Màgic de la Felicitat ben amagat entre uns mobles. I quan hem dit l’encanteri i l’hem obert… Ha tornat a quedar demostrat, un cop més, que fa feliç a qui l’obre, visca!! Però no ho hem deixat aquí, una tarda tan bonica només podia acabar amb una sessió de bateria multitudinària i de molt nivell, però si veure com ho feu de bé ens agrada encara ens agrada més veure les vostres cares d’il·lusió asseguts i assegudes davant l’instrument.

Tardes com les d’avui no tenen preu. Enmig d’una setmana bastant dura, amb assajos esgotadors per l’estrena divendres d’un nou espectacle, hem trobat un oasi de felicitat que ens ha carregat les piles al màxim. Moltes gràcies Gemma, nens, nenes, famílies de Breda, sou una meravella!!