Pel mes de març vam haver d’aplaçar els contes que teníem tancats a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant perquè va arribar el confinament; i la veritat és que ens va saber greu perquè teníem moltes ganes de fer-los. Però a la vida tot arriba i divendres vam baixar a Vandellòs a recuperar una de les sessions, quin nervis!

Primer de tot us hem de dir que va ser un privilegi poder explicar el conte en un Auditori tan bonic com el de Vandellòs. I si un Auditori bonic s’omple de persones meravelloses, us podeu imaginar el resultat? Doncs sí, va ser un conte especial i molt divertit on ens va encantar veure les ganes que teníeu de passar-ho bé. Des dels vostres llocs ens vàreu ajudar en tot allò que vam necessitar i més i en Jem des de l’escenari va tocar la bateria com els àngels, quina sort tenir-lo al nostre costat! Vam anar vivint totes les aventures, vam patir en algun moment i vam riure en altres i al final, sabeu què? És clar que sí, vam trobar el tresor del pirata que, una vegada més, ens va quedar clar que és un tresor que no ens farà més rics però sí una miqueta més feliços, oi que si? Després vam fer una sessió de bateria molt curteta però molt bonica, sap greu haver de retallar aquesta part tan divertida però us prometem que quan acabi la pandèmia i puguem tornar a fer els contes amb normalitat ho recuperarem amb sessions extrallargues.

En temps de dificultats les bones persones sobresurten. A Vandellòs vam tenir l’oportunitat de conèixer la Marta, ens havíem escrit i trucat però encara no ens havíem pogut veure les cares. Dir-te Marta que va ser un plaer poder-vos visitar i et volem agrair la valentia i la decisió per donar suport a la cultura. Obrir-nos l’Auditori, fer mans i mànigues per tirar endavant i fer -ho amb un somriure no té preu. El conte de l’Hospitalet haurà d’esperar però només veure les ganes i l’esforç que hi poseu som feliços, feliços de poder compartir estones amb vosaltres. Per tant Marta, Cristina i tot l’equip de les Biblioteques de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, moltíssimes gràcies per ser-hi, rebre’ns amb un somriure, tenir-ho tot preparat i fer-nos sentir com a casa, sou genials!!!

I res més, el viatge de tornada era llarguet però quan estàs content i tens bona música sempre acaba convertint-se en un moment agradable per recordar els bons moments i fer plans de futur. I l’endemà visitàvem Cassà de la Selva, millor impossible!