Avui en BUM feia cara de son, pobre encara estava cansat del viatge d’ahir, però content de tornar-hi ha posat cos i ànima en el conte d’avui.
D’entrada us direm que les aparences, com passa sovint, enganyen. Si només mireu la façana de la Biblioteca Pública d’Albesa cometreu un greu error de judici perquè heu d’entrar-hi. I a dintre trobareu un espai encantador, ben aprofitat i que convida a llegir. No és casualitat que sigui així, a Albesa tenen la sort de comptar amb la Rosita que cuida els lectors i les lectores d’Albesa i els manté una bilbioteca fantàstica. Segurament és per això que avui era ben plena de nens i nenes, de pares i mares disposats a passar una bona estona. Gràcies Rosita per la teva tasca i per haver-nos fet confiança!!
Avui el conte ha començat esverat, teníem ganes de riure i en Cesc ens ha acabat regalant una sessió de pallasset amb tot tipus de cabrioles. Però un cop esbafats i sense nervis, ai mare la que hem liat!! Hi hem intervingut tots i totes, grans i petits, hem competit en potència de crits i finalment hem trobat el tresor. Però no l’hem trobat de qualsevol manera, no, avui en ha ajudat en Roc Sant Jordi qui guarnit com el dia demanava ha aconseguit trobar allò que semblava impossible.
Finalment hem sortejat els premis de les activitats de Sant Jordi amb l’ajuda inestimable de la Mariona, que ha fet de mà innocent, i hem tocat tots la bateria amb força ritme.
I llestos, a dormir que demà al matí a les 11:30h serem a la Plaça Pla de la Vila de La Granadella explicant el conte a més nens i nenes. 
Visca!!!