Definitivament ho volem dir alt i clar: ens agraden les terres de l’Ebre!! I el conte d’avui fa que encara ens agradin més per vàries raons: una és tenir el privilegi d’explicar el conte a escassos metres del riu Ebre i amb una vista privilegiada, l’altre és trobar la Maria que després en parlarem però que és un sol i l’altre és gaudir amb una bona colla de nens i nenes disposats a passar una bona estona… Això sí, avui en BUM pobre ha tornat esgotat i sense veu perquè hi havia una minoria de pares que havien dinat llengua, sí sí, i no podien parar de xerrar de cap de les maneres, ja ho volien ja però la llengua anava sola i blablablablablabla que no podien parar!! A tranques i barranques entre tots hem aconseguit arribar al final però un altre dia… mengeu mongeta i patata!!
Quan les coses comencen bé normalment acostumen a acabar bé. Arribes a Amposta per un pont preciós sobre l’Ebre i vas directament a un centre cultural que tomba d’esquena. Entres i la Maria ja baixa per les escales i et mostra la sala on explicarem el conte, et mostra les vistes a l’Ebre i ho té tot ben a punt. Es pot demanar més? Amb calma ho hem preparat tot i quan faltaven 10 minuts per arrencar heu començat a arribar tots els nens i nenes, ben berenats i amb ganes de gresca!! I quin conte més bèstia, amb el rum rum de la selva més alt del normal però mica en mica hem aconseguit anar avançant i sí, amb l’ajuda de la Júlia hem trobat el tresor!!! Després sessió de bateria i hem de dir que nens i nenes d’Amposta això de les files no us mola gaire, eh? Però heu acabat tocant la majoria i ho heu fet molt i molt bé, sí senyor!!
Com sempre la feina no es fa sola i amics i amigues d’Amposta en BUM us vol dir que a la biblioteca hi teniu dos tresors: els llibres i la Maria!! No ens demaneu com ho ha fet però ha aconseguit ser en dos llocs alhora i ho ha fet córrer tot i bé. Ens ha tractat de meravella i és una persona agradabilíssima, per tant Maria… MOLTES GRÀCIES!!! L’èxit de les activitats de les biblioteques mai és fruit de la casualitat, bona feina!!
I res més, avui teníem molt tros fins arribar a casa i ens hem quedat amb les ganes de fer una passejadeta per Amposta, un altre dia serà!! Però el record d’aquesta tarda no ens el treu ningú, oi que no BUM?
I seguim perquè aquesta setmana ens arriba amb doble racció de contes. Dijous a la Biblioteca Marian Colomé de Gavà i divendres a la Biblioteca Clarà de Barcelona, quines ganes!!!!!