Bufff… Divendres en BUM va arribar esgotat de Begues, sens dubte ha estat el conte més difícil fins avui. Però ep, no us penseu que en BUM s’ha arrugat, l’hem acabat i l’hem acabat bé, però ha costat déu i ajuda fer tot el camí plegats i hem hagut de fer alguna petita retallada per arribar tots a lloc com abans millor.
D’entrada us hem de dir una cosa: la biblioteca La Ginesta de Begues és bonica amb ganes. I acollidora. I com sempre diu en BUM un edifici sol no és res, fa falta una ànima que li doni la vida i l’escalfor que notem en arribar-hi. I en aquest cas són tres les ànimes que fan rutllar aquesta petita meravella: la Imma, la Lali i l’Alba. Moltes gràcies per acollir-nos, confiar en nosaltres, tractar-nos molt bé… i advertir-nos!! Feu una feina increïble!!
Després d’arrencar i parar moltes vegades vàrem aconseguir trobar el tresor gràcies a la destresa de la nena més guapa de la sala: l’Anna. Gràcies Anna, sense tu no ens n’hauríem sortit, ets molt bona!!!! I després sessió de bateria, amb algun nen que entossudit a no seguir les regles s’ha quedat sense tocar… Què hi farem, algú ha de posar els límits i si els pares no ho fan en BUM no té cap problema en posar ordre a la sala… o intentar-ho.
I res més, ara quinze dies de descans que es faran llargs, molt llargs, perquè en BUM no veu l’hora de conèixer més nens i nenes que tinguin ganes de tocar la bateria i buscar el tresor. Aquest mes de maig visitarem Tarragona, Lliçà d’Amunt i Cervià de les Garrigues si no hi ha cap incorporació d’última hora. I també veurà la preestrena del nou espectacle de la Companyia Homenots: els Homenets. Mmmmm, quins nervis!!!
Som-hi, aquest abril ha estat genial i el maig també ho serà!!