Després de l’extraordinari bon gust de boca del conte a Canet de Mar de primers de juny en BUM estava insuportable, anava fent el compte enrere per arribar a l’1 de juliol i encara se li ha fet més llarg… Però tot a la vida acaba arribant i avui a la tarda, finalment, hem fet cap a Bigues i Riells ben nerviosos i amb moltes ganes de conte.
Hi ha moments que saps que les coses sortiran bé, els correus dels dies previs al conte ens feien pensar que estàvem en bones mans i això acostuma a ser garantia d’èxit. A més era un conte anunciat al programa de Festa Major i en BUM estava entusiasmat de formar part de l’esdeveniment més important de tots els pobles i ciutats del país. I si a sobre, en arribar, descobrim que tenim vinculació osonenca amb l’Ester… no cal dir res més!!
Els nens i nenes de Bigues i Riells sou genials, tots i cadascun de vosaltres. Us ha costat un pèl arrencar, potser teníeu una mica de vergonya? Però quan heu vist de què anava tot plegat us heu volcat a ajudar-nos. Quina cua quan buscàvem el tresor, feia goig! I això que avui era difícil de trobar però heu estat molt i molt hàbils i amb la col·laboració de l’Ona ens n’hem acabat sortint.
I després heu fet una bona sessió de bateria, heu estat molts els qui us heu animat, cosa que sempre ens agrada molt, i hem estat una bona estona. Uns heu picat fluix, d’altres fort, d’altres amb tro final, d’altres heu fet una masterclass de ritme… Cadascú a la seva manera i tots i totes molt bé, el temps ens ha passat volant!!
En BUM diu que sobretot cal que tot Bigues i Riells sàpiga que teniu un equipament de primer nivell al poble: la biblioteca. I que la gent que hi treballa encara són més bons!! Moltes gràcies a l’Ester i el seu equip per haver-nos tractat molt més que bé i per l’interès que les coses sortissin bé. I gràcies a l’Albert per haver muntat l’equip i ser a d’altres llocs alhora, jo no sé com t’ho has fet però nosaltres ens hem sentit genials!!
I res més, aquest mes de juliol serà per sort un mes atrafegat i el proper divendres dia 8 estarem a la Biblioteca del Districte 6 de Terrassa, en tenim moltes ganes perquè els dos contes que ja hem explicat en aquesta ciutat han estat molt i molt bé. Si ens voleu acompanyar ja ho sabeu!!
Bona setmana!!