Dijous vam tornar a Girona a explicar el conte que dimarts vam haver d’ajornar per por de pluja. Sí, al final no va ploure, però no valia la pena jugar-nos-la perquè ja ho diu en BUM al conte, quan plou és millor quedar-nos a cobert ben secs i contents, oi?

Després d’un inici de tarda ben accidentat res va impedir que a les set en punt en BUM arrenqués les seves aventures ben concentrat. La gran sort que tenim és que quan comencem amb les nostres històries el món es para, tot s’esborra i som només vosaltres i nosaltres diposats i disposades a entrar en un món imaginari on tot és possible. També hem de dir que ens ho vàreu posar molt fàcil, veure les vostres cares seguint les aventures, veure les ganes que teníeu de participar, sentir que no només no teníeu por sinó que estàveu disposades a anar allà on fes falta… Grans i petits perquè les famílies que ens vàreu acompanyar vàreu ser part del conte i quan anem tots i totes a una som imparables. I tan bé s’ho va passar en BUM que de cop i volta ja estàvem acabant. Ja??? Vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades ben amagat i quan el vàrem obrir vam poder demostrar un cop més que, efectivament, fa feliç a qui l’obre, visca!!! I després vàreu protagonitzar una sessió de bateria molt rebonica on tots i totes no només ho vàreu fer molt i molt bé sinó que a més ens vàreu obsequiar amb uns somriures d’orella a orella, què bonic!!

Un cop més vam tornar de Girona molt contents. L’equip de Biblioteques de Girona, amb la Laura al capdavant, ens fa sentir estimats, respectats i ben cuidats i cada conte a la ciutat és una nova oportunitat per ser una mica més feliços. I la cirereta del pastís de dijous va ser retrobar en Jordi, un vell company de camí amb qui hem tingut el privilegi de compartir escenari en diverses ocasions i amb qui ara tindrem noves anècdotes per explicar. Jordi, gràcies per ser-hi, poder-nos abraçar de nou va ser un regal imprevist i impagable, ens tornarem a veure!! I a l’equip de biblioteques, moltíssimes gràcies per tot, sou genials!!

I res més, a seguir treballant, aquest estiu tenim l’agenda una mica més buida de l’habitual però no us penseu que estem de vacances (ja ens agradaria, que consti!) sinó que estem treballant intensament en un nou conte, posant les bases de nous espectacles i planificant la nova temporada. Digueu-nos malalts però ens ho passem tan bé que l’estiu ens passa volant!!

Som-hi!!