Ahir en BUM arribava ben estressat a la BD2 de Terrassa. Havíem trobat cua a l’accés a l’AP7, cua per accedir a la C58 i, el més empipador, tres trams d’obres a la C17. I diem empipador perquè estem en un país on cal que la gent es mori per posar solucions als problemes de les nostres carreteres. L’accident de divendres passat a la C17, amb una esllavissada que va costar la vida a una noia innocent, s’hauria pogut evitar i de res ens serveix ara que ens bloquegin la carretera amb obres, obres i més obres per donar la sensació que s’hi fa alguna cosa. En BUM us vol convidar a afegir-vos al grup Stop Accidents C17 per veure si entre tots podem fer alguna cosa perquè anar en cotxe a casa o  a la feina sigui una mica més segur.
Bé, el cas és que vam arribar només 15 minuts abans del conte i en BUM estava ben atabalat. Però els nens i les nenes de Terrassa teniu una màgia especial i unes ganes espectaculars de passar-ho bé i la veritat és que un cop arrencat el conte ens vam endinsar a la història i el món es va tornar a parar. Això que aquesta vegada teníem una mitjana d’edat força elevada però quan hi ha ganes de passar-ho bé tant és ser gran o petit… Vam tenir tants voluntaris com vam necessitar i més que us vau quedar amb les ganes. I sí, vam trobar el tresor amagat en un moble de la sala!!
Ara, si per alguna cosa va quedar parat en BUM va ser pel ritme que us corre a les venes. Tela, quina marxa, i patrum patram tots anar picant amb ganes i força. Molt bé nois i noies, el món de la percussió a Terrassa té un bon futur!!!!
Moltíssimes gràcies a la Pilar i tot l’equip de la BD2 per haver-nos ajudat en tot i per haver estat ajudant permanentment malgrat la feinada que teníeu. És un gust trobar gent com vosaltres pel camí, sou genials!!
I res més, a refer-nos perquè dissabte hi tornem a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès. En tenim moltes ganes, si ens voleu acompanyar sereu molt benvinguts!!