Encara amb la ressaca de Sant Jordi a sobre vam encarar una nova setmana amb dos contes que ens feien molta il·lusió per motius ben diferents. I amb una perspectiva com aquesta, a qui li importa el cansament?

El primer conte fou divendres al Bibliobús La Mola ubicat a Santa Maria de Martorelles, el primer que hem fet mai a un bibliobús i és per això que en BUM estava molt neguitós perquè volia fer-ho bé i estar a l’altura d’un equipament tan important per al nostre país. La veritat és que al capdavall va ser molt divertit perquè vam tenir la sort de trobar un nens i unes nenes i unes famílies amb moltes ganes de conte o sigui que la tarda va passar volant i, sense saber com, ja havíem trobat el tresor del pirata i us vèiem tocant la bateria, que ràpid passa el temps quan t’ho estàs passant bé! Gràcies a tots i totes per venir a participar de les nostres aventures i mil gràcies per les vostres paraules boniques en acabar, saber que la nostra feina us agrada ens fa les persones més felices del món!! Gràcies també a la Lídia i l’Edgar per fer-ho tot tan fàcil, ajudar-nos en tot i organitzar-ho, va ser un plaer compartir una estona de camí amb vosaltres!!

I dissabte era un dia marcat en vermell a l’agenda perquè tornàvem a una biblioteca molt i molt especial, la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. Les anteriors visites havien estat senzillament una delícia i en BUM no parava de demanar-se com seria aquesta vegada. Ai BUM, i com volies que fos? Una altra delícia, amb uns nens i nenes meravellosos i unes famílies implicades i divertides que ens van fer gaudir de cada segon de les nostres aventures. Com no podia ser d’altra manera vam aconseguir salvar l’estel dels desitjos i veure la vostra cara de sorpresa al final va ser un petit premi per a nosaltres. Ah, i el “locooooooo” del Pedro passarà a la nostra petita història, quin fart de riure!!! Mil gràcies al David i a tot l’equip de la biblioteca per fer-ho tot tan fàcil, tenir-ho tot preparat, posar-hi tantes ganes i fer-ho amb un somriure. Trobar persones com vosaltres al camí és un autèntic privilegi que ens inspira i ens obliga a intentar anar sempre una miqueta més enllà. De tot cor moltíssimes gràcies, sou un sol!!!

I res més, encarem una nova setmana amb dos contes més a Figueres i Santa Cristina d’Aro. I aprofitant cada hora i cada minut per acabar d’enllestir el nostre nou espectacle, orientat al públic adult, que estrenarem el proper dia 22 de maig.

Quines ganes, seguim!!!