Ahir en BUM va voler sortir d’hora per anar a l’Estartit amb la intenció de seure una estona a la platja a gaudir del nostre mar. I allí érem, ben escalfats pel sol i hipnotitzats amb el vaivé de les onades, quina estona tan meravellosa que vam viure sense saber que era el preludi d’una tarda bonica de debò.

El conte d’ahir va ser molt especial. Cinc nenes petites i amb els ulls ben oberts a darrera i tota la resta nenes i nens ja més grans, nois i noies, que ens vàreu demostrar que els contes no tenen edat. Des del primer moment us vàreu fer vostra la història i cada cop que ens feia falta ajuda ens trobàvem un bosc de dits davant nostre tot i que ahir, sortir o no sortir, no va ser massa important perquè tots i totes ens empenyíeu des del vostre lloc amb ganes de superar tots els entrebancs que vam anar trobant durant la tarda. I al final no podíem fallar de cap de les maneres, amb tant entusiasme era impossible fracassar i vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades ben amagat al fons d’un prestatge i quan el vàrem obrir, ai mare! Vam poder tornar a demostrar que efectivament fa feliç a qui l’obre, quines cares d’alegria!! Després vàrem fer la sessió de bateria que va tenir un nivell altíssim, què content estava en BUM!!

Ahir vam retornar a la biblioteca de l’Estartit, una biblioteca petita però molt bonica. Bonica no perquè les parets la facin bonica, sinó perquè la Manoli s’esforça en convertir-la en un petit epicentre de cultura i adequant-la a cada activitat. Va ser un plaer tornar-hi i en BUM vol dir que la Manoli i la Cristina són un sol, moltíssimes gràcies per permetre’ns compartir la tarda amb els nens i les nenes de l’Estartit i per deixar-nos ser una petita part de la vostra història… Sou genials!!

I res més, a descansar una mica perquè la setmana que ve visitarem Sabadell i Montcada i Reixac i en tenim moooltes ganes!!