En BUM ha tornat de Llagostera com una moto, només anava repetint “però quin conte hem fet avui, quin conte!”. I de raó no li’n falta, els nens i les nenes de Llagostera ens heu demostrat que això de passar-ho bé us encanta i ho encomaneu. Però no només els més menuts i menudes, els pares i mares, tiets, tietes, iaios, iaies i tots els presents a la sala heu estat espectaculars, seguint el conte i participant amb ganes. I quan anem tots a una, ai mare, no hi ha qui ens pari!! I ens ho hem passat tan bé que quan semblava que tot just acabàvem de començar, pam! Ja estàvem buscant el tresor! Però com pot ser?
I si algú tenia cap dubte de com acabaria avui la història us hem de dir que sí, que hem trobat el tresor gràcies a l’ajuda del Bernat i de l’Elsa, ella ha estat l’espavilada que ha vist que al final de la cova hi havia un plec de roba sospitós. I quan hem obert el tresor, quines cares de felicitat… En BUM estava tan content que no podia més que compartir el tresor amb tots i totes, visca!!
I al tanto amb la sessió de bateria de després perquè ha tingut tela marinera. A Llagostera heu demostrat que teniu una de les millors mitjanes percussionistes de Catalunya, tots  i totes patrim patram amb tantes ganes que realment sabia greu fer-vos parar.
Us ho hem explicat moltes vegades, l’arribada a la biblioteca ja ens fa ensumar com anirà el conte. I avui estava claríssim que no podíem fallar, ens heu rebut amb els braços oberts i us heu desfet en mil atencions. No ens ha faltat de res i ens hem sentit acompanyats en tot moment, i tot sempre amb un somriure als llavis i aquella actitud de tenir ganes que les coses surtin bé. Per tant, a la Mercè i a tot l’equip de la biblioteca només us podem dir una cosa: MOLTÍSSIMES GRÀCIES, ha estat un plaer trobar-vos i a partir d’avui Llagostera, un poble que no havíem visitat mai, tindrà un raconet en la nostra història particular.
I res més, en BUM se’n va a dormir volant perquè, sabeu què passa demà? Sí, tornem a tenir conte!! A les 18:00h serem a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar de Sant Feliu de Codines. En tenim tantes ganes que haurem de vigilar de no fer-nos el conte a sobre!
Fins demà!!!