Ja sabíem que a #Llagostera ens esperava un bon conte però us hem de dir que ens heu tornat a sorprendre i ens heu regalat un conte bonic de debò. Heu tornat a ser molts i moltes i amb moltíssimes ganes de col·laborar i això sempre ens fa sentir afortunats. Afortunats de poder passar una bona estona amb vosaltres i fer volar la nostra imaginació plegats, afortunats de comptar amb la complicitat de les mares i els pares que us involucreu en l’aventura, afortunats de comptar amb la confiança de les nostres biblioteques.
Hem arrencat el conte expectants i des del primer minut hem tingut voluntaris de sobra per a fer tots els papers del conte, amb molta predisposició a fer-ho bé, respondre totes les preguntes i resoldre tots els enigmes. Ep, i sou molt valents i valentes, en cap moment heu dubtat a tirar endavant i el premi final ha estat trobar el Llibre Màgic de les Fades, no era cap llegenda!! I és que de vegades, quan mirem el món amb ulls d’infant, les històries més inversemblants es poden tornar realitat. Avui també volem agrair la col·laboració de la nostra bibliotecària de la selva i del nostre efecte especial, ho heu clavat!! I després, és clar que sí, sessió de bateria amb un nivell altíssim i moltes ganes d’aprofitar l’oportunitat de tocar un instrument tan atractiu, en BUM ha quedat bocabadat amb el nivell que ens heu mostrat i amb l’ordre de la cua, brutal!!
Ja us ho hem dit d’entrada, ens sentim afortunats de comptar amb la confiança de les biblioteques i us volem transmetre la sensació que tenim habitualment: que fan una feinada impagable acostant la cultura a les persones que vivim als pobles i ciutats del país. Avui no podem més que dir-vos que la Mercè i l’equip de la Biblioteca de Llagostera són genials, quines ganes d’aconseguir que les coses surtin bé i tingueu clar que si a les hores del conte hi venen tants nens i nenes és perquè elles fan una tasca enorme i constant. Per tant moltíssimes gràcies per tornar-nos a acollir, ha estat un plaer immens retrobar-vos, sou un sol!!
I res més, tornem a casa a reposar i coordinar l’hospital de campanya que hi tenim gràcies a la passa de grip. Però alhora frisant perquè dijous ens estrenem a la capital del Ripollès, a la Biblioteca Lambert Mata, i en BUM en té tantes ganes que s’acabarà fent el conte a sobre.
Fins dijous!!