El conte d’avui a la Biblioteca Ca l’Oliveres ha tingut un nom propi: Vega. Ella i el seu pare han estat els únics assistents al conte però en BUM té clara una cosa: els nens i nenes que el venen a veure s’ho han de passar bé, si són 100 perfecte i si és un encara amb més ganes.
Així doncs, amb en Jordi que avui venia d’ajudant fent tots els papers de l’auca a la bateria, hem anat explicant el conte. La gran sort és que la Vega és trempada com un pèsol i els seu pare igual o sigui que la història ha estat diferent però igualment divertida i l’hem anat explicant al nostre ritme. I la cosa ha anat tan bé que hem acabat trobant el tresor a casa del Pepito i la Pepita que, segons en BUM, encara deuen estar enfadats per haver-los pispat el tresor que guardaven només per a ells.
Gràcies a la Jèssica i a les seves companyes per haver-nos contactat i haver-nos permès fer un conte de molt petit format però immensament enriquidor.
I ara uns dies de festa, el dia 26 serem a la Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, amb moltes ganes de conèixer més nens i nenes.
Som-hi!!