Hi ha vegades que ens costa trobar paraules per fer entendre les sensacions que tenim en explicar els nostres contes, costa descriure allò intangible que ens fa sentir bé, afortunats, feliços… El que sí que podem fer és posar a cara a aquestes sensacions, la cara dels nens i les nenes, pares i mares, iaios i iaies que ens veniu a veure i empreneu amb nosaltres un viatge meravellós a un món de fantasia on tot és possible.

Això us ho diem perquè el conte de divendres a la biblioteca Elisenda de Montcada de mircultura.cat va ser espectacular i vam tornar a casa amb una sensació tan bonica, sentint-nos tan bé, que no podem fer més que donar-vos les gràcies a totes i a tots. I és que saber que tenim els nens i les nenes amb nosaltres vivint les nostres aventures, captius de les nostres paraules, és genial. Però si a sobre els pares i les mares i familiars us atreviu a compartir el camí amb nosaltres llavors és massa, quina sensació tan salvage és notar que anem tots junts, que no hi ha edats, que tots i totes ens ho estem passant bé. Divendres ens vàreu reglar un conte extraordinari on tots i totes, de la més gran a la més petita, vàreu estar senzillament espectaculars. Un conte que va acabar amb la troballa, contra tot pronòstic, del tresor del pirata i quan el vam obrir… Ai mare, si us haguéssiu vist les cares d’alegria, aquest és el nostre tresor! Unes cares d’alegria que van continuar durant la sessió de bateria on totes i tots ho vàreu fer molt bé, en BUM diu que teniu molt nivell i que, sobretot, mai dels mais perdeu aquest somriure tan bonic asseguts davant d’un instrument, va ser fantàstic!!

No ens agrada ser repetitius però no és culpa nostra que al nostre país comptem amb uns equipaments excepcionals i amb unes persones a dins que els converteixen en increïbles. Una vegada més vàrem ser rebuts amb un somriure, amb la sala preparada i convenientment escalfada perquè tots i totes ens sentíssim bé, amb aquelles ganes que notes i aquell esforç per aconseguir que tot surti bé. Visitar Montcada i Reixac ens encanta i per això volem agrair a la Gisela i a tot l’equip de la biblioteca que ens hagueu tornat a convidar a passar una tarda amb vosaltres i ens hagueu deixat compartir un tros de camí amb els vostres nens i nenes, va ser una experiència meravellosa i de tot cor us volem dir moltes gràcies, sou genials!!

Tornant a casa en BUM encara recordava les vostres felicitacions, les encaixades amb els pares i mares, les vostres paraules. Aquest és l’èxit que nosaltres perseguim: el fet de saber que vingueu d’on vingueu, sigueu com sigueu, us sentiu com us sentiu, durant una estona tot quedi de banda i ens puguem fer una miqueta més feliços. I només per això, només per poder-vos proporcionar una mil·lionèssima de segon de felicitat, només per poder deixar de banda durant una estona el vostre món i compartir-ne un de comú on tots i totes som iguals, això és el que fa que tot tingui sentit i tot valgui la pena. Gràcies per ser-hi i donar-nos una oportunitat.

Va, i seguim, que aquesta setmana visitarem Rubí i Sant Vicenç de Montalt i en BUM en té molts ganes, visca!!!