Us hem de dir que dijous vam arribar a casa molt cansats, va ser un viatge llarg i un conte esgotador però també vam arribar rabiosament contents i… sense veu!! Però ho donem per molt ben empleat perquè l’esforç que nosaltres hi vam posar va ser proporcional a l’enorme resposta que ens vàreu oferir i només per això ja val la pena.

Però anem a pams, a Móra la Nova teniu una biblioteca petita però bonica i on s’hi fan moltes activitats fent bona la dita que “al pot petit hi ha la bona confitura”. Però no us penseu pas que les coses es fan soles, una cosa que ens emociona sempre per més vegades que ens hi hem trobat és constatar l’enorme feinada que persones anònimes, un autèntic exèrcit de la cultura, fan per arribar al màxim de gent i fer que la cultura no sigui quelcom residual sinó un element central de les nostres vides. I això és important perquè la cultura ens dóna ample de mires, esperit crític i ens permet créixer com a individus i com a societat. A Móra la Nova en Paco és el responsable d’una obra gegantina amb la col•laboració de l’Eva, una autèntica joia que hem trobat al camí i amb una empenta, dedicació, creativitat, bona fe i perseverància sense límits. Moltíssimes gràcies a tots dos per tot el que vam rebre dijous, va ser un luxe!! I com dèiem, sempre endavant perquè sense la nostra gota l’oceà no seria el mateix, oi?

I el conte? Estratosfèric i difícil al començament, tot s’ha de dir. Però mica en mica vàreu anar entrant en la nostra història, vàreu entendre les regles del joc i a partir d’aquí la majoria us vàreu conxorxar amb nosaltres per arribar al final dels finals, trobar el tresor del pirata!! I va tornar a quedar demostrat que és certa una cosa: que fa feliç a qui el troba, només veient-vos la cara se’n podia donar fe!! I després la sessió de bateria, amb unes cares d’il·lusió que no es paguen amb tots els tresors del món.

I res més, toca descansar uns dies i refer-nos perquè divendres i dissabte tindrem els últims contes de l’any, el desembre és un mes que ens guardem per atendre altres projectes. Però no patiu, pel 2018 ja tenim un munt de dates tancades i això ens fa molt però que molt feliços.
Som-hi!!