Doncs sí, a Palafolls hem fet una suada d’aquelles històriques i és que el temps ens està regalant unes calorades ben generoses aquest final de curs. Però ep, si hem suat és perquè ha valgut la pena donar-ho tot pels nens i nenes de l’Escola Mas Prats que han aguantat com valents i valentes i han fet que ens ho passéssim tan bé que ni les gotes de suor, ni les baquetes que se’ns escapaven ni els quilòmetres per la pista hagin estat impediment per donar-ho tot.
Ara, us hem de dir que hem patit una mica perquè el GPS ens ha fet anar per uns camins de terra que entre que portàvem la furgoneta a tope i els bots de la carretera semblava que estàvem fent el ral·li Palafolls – Dakar. Però al final ens n’hem sortit, ho hem preparat tot i hem tret el cap. I sabeu què hem vist? Una estesa de nens i nenes tan bonica, tan espectacular, que era impossible no sortir al 100%. Mica en mica hem anat avançant, hem tingut una ballarina i un ballarí de primera i unes mosques que han volat com mai, no podem demanar més!!
Moltíssimes gràcies a l’AMPA per haver confiat en la nostra proposta, desitgem de tot cor que hagueu passat una bona estona, per nosaltres ha estat genial!
I res més, a descansar que demà l’espectacle “Els Homenets” farà doblet: a les 9:30h a Gavà i a les 19:00h a Cubelles.
Quines ganes!!