Avui hem pujat a #Ripoll una mica espantats per la neu, el mal temps i el fred i hem pensat ai ai ai, què faran els nens i nenes de Ripoll? S’estimaran més el caliu de casa o el caliu del conte? I us hem de dir que ens ha quedat claríssim: el caliu dels contes, i tela quin caliu!!
És ben bé que cada biblioteca és un món diferent i cada conte és una història única. Avui potser heu estat un pèl tímids, pobre XIM pensava que ningú se l’estimava!! Però això no vol dir que el conte hagi estat fluix, ni molt menys, heu estat tan i tan atents en tot moment que ens heu fet donar el màxim perquè us ho mereixíeu, heu participat de totes les aventures i els voluntaris i voluntàries heu estat meravellosament fantàstics. I avui també agraïment als pares, mares, iaios, iaies i tots i totes els qui heu vingut a veure’ns, us heu implicat en la història i ens heu ajudat a arribar al final de tot on la vista de falcó de la Sílvia ens ha ajudat a trobar un cofre misteriós. I ha quedat demostrat, el tresor fa feliç a qui el troba!! I després una sessió de bateria amb un nivell estratosfèric i on amb molta generositat heu deixat passar els nens i nenes que havien de marxar, en BUM està molt però que molt content!! Ah, i també agrair-vos a tots i totes els qui ens heu felicitat pel conte, les vostres paraules i les cares dels nens i nenes són de llarg la millor recompensa que ens emportem a casa.
I avui tampoc ho podem evitar, hem de donar les gràcies a la Montse i tot l’equip de la Biblioteca Lambert Mata per ajudar-nos en tot, fer-nos sentir com a casa, fer que tot funcioni i aconseguir que malgrat el temps els nens i nenes de Ripoll, amb les seves famílies, s’estimin més estar a la biblioteca que a casa. Això té un mèrit enorme i només s’explica des de la feina tossuda i creativa de tot l’equip. De tot cor moltíssimes gràcies, és un luxe trobar persones com vosaltres al camí!!
I res més, avui ens hem guanyat el descans a casa ben calentons, en BUM ja és al costat del foc mig endormiscat. I ja cal que recuperi forces perquè la setmana vinent tornem a Abrera (visca!), ens estrenem a Arbúcies i rematem a Sant Quirze del Vallès (sí!!!).
Bon cap de setmana!!