En BUM anava avui cap a Riudellots de la Selva amb moltíssimes ganes de fer un bon conte i a més tenia molt bones sensacions. I no s’ha equivocat ni de bon tros!!
D’entrada hem vist que Riudellots de la Selva és un poble no gaire més gran que el nostre i els nens i nenes ens heu demostrat que al pot petit també hi ha bona confitura. De bon principi, sense haver començat el conte, ja ens heu demostrat que éreu trempats com pèsols. Ens heu explicat el viatge a Marineland (“quina barra!!”, anava dient en BUM), ens heu dit el nom de tots els vostres professors i professores, ens heu explicat quin curs fèieu… Vaja, que hem començat el conte com si ens coneguéssim de tota la vida!! I és clar, com que heu seguit igual de trempats, el conte ha anat molt bé. Ens hem divertit, hem rigut, hem patit, hem fet un oooooh quan el pirata ha dit que no sabia on era el tresor… Vaja, tots els ingredients necessaris per passar una tarda genial. I sí, també hem trobat el tresor, i tot gràcies a l’Otger que ha vist que darrera la història de Catalunya hi havia un cofre molt sospitós.
I després sessió de bateria on en BUM diu que heu estat excel·lents totes i tots, amb quines ganes picàveu, uns fort i d’altres fluix, però tots amb un somriure a la cara i moltíssimes ganes de fer-ho bé. 
Avui, mentre esperàvem que els nens i les nenes arribessin hem tingut ocasió de fer-la petar una estona amb l’Albert i hem quedat parats de la quantitat d’activitats que es fan a la biblioteca d’un poble petit. Amb molt d’esforç, d’això n’estem segurs, però demostrant que quan es té ganes no hi ha límits. Albert, moltíssimes gràcies per convidar-nos, moltíssimes gràcies per organitzar-ho tot i tractar-nos molt més que bé i sobretot moltíssimes felicitats per la feina que fas, ets tota una institució al poble amb total mereixement!!
I res més, a descansar perquè demà marxem a Figueres amb unes ganes enormes de conèixer més nens i nenes amb qui viure noves aventures.
Som-hi!!!