Avui en BUM també estava molt content perquè per segona setmana seguida anàvem de Festa Major, en aquest cas al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, en una activitat organitzada per la Biblioteca BD6.
Tot i la calor, la data i les atraccions de darrera la biblioteca uns quants valents i valentes us heu acostat a escoltar les aventures del BUM i us hem de dir una cosa: si us haguéssim pogut triar no hauríem pas fet millor, sou uns cracks!! Ens heu ajudat en tot moment, amb l’ajuda d’alguns veterans a la sala, i entre tots hem fet un conte dinàmic i divertit que ens ha deixat molt i molt bon gust de boca. Amb l’ajuda de l’Aya i l’Ana hem pogut trobar el tresor amagat darrera unes cortines del racó i, com que érem pocs, hem pogut tocar tant com hem volgut les vegades que ens ha vingut de gust. Teniu molt ritme a Terrassa i en BUM ha acabat francament content!!
Moltíssimes gràcies a la Cari per haver-nos tractat tan i tan bé i pels detalls, és un gust voltar pel país i veure que a la majoria de biblioteques hi tenim gent amb empenta i una altíssima qualitat humana i professional. Tenim la cultura en bones mans!!
Avui la foto ha estat de família, qui sap si fins i tot podríem tenir l’alter ego de cada personatge? Mmmmm, no us ho direm pas, però tots diuen que la foto ha quedat molt divertida i volen emmarcar-la per mirar-la sempre que vulguin.
I res més, en BUM està ben emprenyat perquè diumenge tenim actuació amb l’espectacle Els Homenets i ell no podrà venir. Però li hem promès que li explicarem amb tot luxe de detall com ha anat i com són els nens i nenes de la EBMV Els Caputxins. I entre això, i que aquest mes encara tenim tres contes a Llinars del Vallès, Mataró i Sant Feliu de Guíxols, ha dit bona nit i de seguida s’ha quedat adormit.
Bona nit i que somieu amb el tresor del pirata!!!