Aquest matí ens hem llevat ben contents perquè era dia de conte i en BUM no veia l’hora de sortir de casa. Al Baix Llobregat sempre hem fet uns contes molt bonics i, és clar, les expectatives avui eren altes. I no només heu estat a l’altura sinó que heu fet un conte que serà difícil d’oblidar.
Però anem a pams, avui hem arribat a la Biblioteca Pilarín Bayés i ens ha rebut la Maria José. Això ja ha estat un bon començament perquè no ens ha faltat de res i ha estat permanentment per nosaltres cosa que li agraïm molt!! Hem anat preparant totes les coses i ens ha cridat l’atenció que no apareixia ningú treient el nas i quan ja pensàvem que potser us n’havíeu oblidat heu aparegut tots i totes de cop i volta, d’on heu sortit? Sou súper puntuals i anar apareixent nens i nenes, pares i mares, i en un moment ni tan sols cabíem a la sala!! En BUM no s’ho podia creure i estava tan content que amb prou feines se n’ha adonat que havíem fet el conte i que amb l’ajuda de l’Aida havíem trobat el tresor. Un conte on totes i tots heu participat i on els pares, i us estem molt i molt agraïts, heu fet un silenci magnífic. I després, per segon dia consecutiu, sessió multitudinària de bateria on la majoria us heu animat a provar de tocar una estona i ens heu fet molt i molt contents.
Com ja hem dit volem agrair a la Maria José el tracte que ens ha donat avui i a la Montserrat i tot l’equip de la biblioteca per haver confiat en nosaltres. Moltíssimes gràcies!!
I ara a descansar perquè estem realment esgotats després de dos contes tan i tan intensos. Esgotats però molt feliços de veure que fem una cosa que us agrada i que us fa estar contents i veure les vostres cares quan acabem el conte és la millor recompensa que podem tenir. Però això no s’atura i la setmana que ve visitarem terres gironines, divendres serem a la Bilbioteca Can Roscada de Vilobí d’Onyar. 
En tenim moltes ganes!!!!