Tarragona és una ciutat meravellosa, màgica i plena de records. Una passejada per la part antiga farcida de restes romanes realment inspiradores o una mirada al Balcó del Mediterrani són suficients per voler-hi tornar i deixar una part de l’ànima ancorada en aquest preciós paisatge. I aquesta màgia s’encomana a les persones que hi viuen, us ho podem ben assegurar, perquè avui hem fet entre tots i totes un conte que tardarem molt en oblidar.
En BUM diu que és molt senzill: heu estat estratosfèrics. Des del primer segon us heu deixat la pell per ajudar-nos, a cada voluntari que demanàvem s’aixecava un bosc de mans cridant “jo, jo, jo!”. I tots i totes els qui heu sortit no és que ho hagueu fet bé, ho heu fet millor que bé i amb una naturalitat que per moments en BUM dubtava si ho havíem assajat i tot. I agrair avui també la implicació i el respecte de les mares i els pares que ens heu vingut a acompanyar, heu estat genials i la nostra bibliotecària de la Selva i el nostre efecte especial heu estat de primera categoria, molt bé!! Al final ho hem fet tan però que tan bé que hem trobat el Llibre Màgic de les Fades que va amagar la fada Flor de Neu i a sobre hem desfet l’encanteri i ha quedat demostrat, un cop més, que el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui el mira, visca!!!! I després ho hem rematat amb una fantàstica sessió de bateria on hem pogut veure que els nens i les nenes de Tarragona teniu un talent natural fora de mida, però que bé ho heu fet!
Avui la Biblioteca Pública de Tarragona era plena de nens i nenes amb les seves famílies disposats a passar una bona estona. I si això és possible és gràcies a la feina incansable del nostre exèrcit de la cultura que lluita de manera constant per apropar-nos els llibres i obrir les nostres ments. Feia goig veure com, un cop acabat el conte, les famílies sèieu amb els vostres fills i filles per llegir plegats i això no només ens ajuda a ser més cultes sinó també estableix un nexe inesborrable. Per tant volem agrair a la Imma i a tot l’equip de la Biblioteca la seva feina i que ens hagueu convidat a passar una tarda amb vosaltres, si Tarragona ja era un lloc especial vosaltres l’heu convertit en màgic, de tot cor moltíssimes gràcies!! I què penseu, que ja no es pot millorar més, oi? Doncs sí!! Hem tingut ocasió de saludar la Carme i només amb això hem arrodonit allò que semblava immillorable, quina alegria tornar-nos a trobar!!
I ara sí res més, hora d’anar a dormir i descansar fort perquè demà els nens i les nenes de la Biblioteca Torrelles de Llobregat ens esperen i en BUM diu que si no anem a donar-ho tot no cal fer el viatge, o sigui que a carregar bateries que demà hem d’estar en plena forma!!
Fins demà!!