A veure, com us podem explicar el conte d’avui a la Biblioteca Vapor Badia de Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) si en BUM no té paraules per descriure’l? Queda clar que els contes no tenen edat i avui, tot i que en general éreu més aviat petits i petites, ens heu regalat un matí de dissabte meravellós i inoblidable.
I és que quan entrem en la història el que realment compta són les ganes de passar-ho bé i en aquest sentit avui ens heu donat una autèntica lliçó. Hem tingut voluntaris per a tots els papers, ens heu donat joc per anar avançant, heu patit, heu rigut, us heu divertit… I els pares i mares heu estat atents i disposats a tot, amb especial agraïment per a la nostra bibliotecària d’avui i el nostre efecte especial, però què bé ho heu fet!! Es pot demanar més? Doncs sí, es pot demanar acabar trobant el Llibre Màgic de les Fades i entre tots i totes ho hem aconseguit!! I després hem fet una sessió de bateria que passarà a la història per la qualitat i, sobretot, l’entusiasme que hem vist reflexat en els vostres somriures.
Res de tot això seria possible sense la feina impagable del nostre exèrcit de la cultura. I avui hem tingut la immensa sort de trobar la Sílvia i la Gemma, moltíssimes gràcies de tot cor per haver-nos tractat tan però que tan bé. Ens hem sentit com a casa i veure com treballeu per tirar endavant el vostre projecte i acostar la cultura als vostres veïns i veïnes ens emociona i ens fa pensar que tenim sort, moltíssima sort, de compartir el camí amb persones com vosaltres. Així doncs, de part del BUM i de tota la colla, us volem expressar el nostre agraïment i la nostra admiració.
I res més, a descansar perquè això no s’atura i dimarts tornem a la Biblioteca de Llagostera, d’on tenim un gran record!!
Quins nervis, som-hi!!