Com fa la dita “Al pot petit hi ha la bona confitura” i avui podem donar fe que a Vilobí d’Onyar és realment així, el què fa gran la biblioteca no és el tamany de les sales sinó la qualitat de la gent que hi ha i vist des d’aquest punt de vista us podem assegurar que avui, amb la Pilar i l’Adriana, hem estat en una biblioteca immensa.
Hem tingut l’espai suficient per fer el conte perfectament i hem tingut una cova immillorable. Però sobretot hem tingut una quarentena de nens i nenes amb moltíssimes ganes de participar i passar-ho bé i uns pares i mares disposats a gaudir una estona. I quan anem tots en la mateixa direcció normalment el conte és sinònim d’èxit. Hem anat avançant l’aventura sense problemes i finalment, amb l’ajuda de la Martina, hem trobat el tresor darrera les guies de viatge. Vés a saber quant temps feia que hi era!! I després una sessió de bateria multitudinària i…precisa!! Al cofre hi havia exactament tantes piruletes com nens i nenes a la sala, què ens en dieu? Quina punteria!!
I res més, hem recollit amb tranquil·litat i hem agafat el cotxe per tornar a casa. En BUM baixava molt content perquè ens adonem que som capaços de fer que els nens i les nenes passin una bona estona i junts ens fem feliços una estoneta. I hi ha alguna cosa més important?
La setmana que ve tindrem tres contes a Amer, les Franqueses del Vallès i Artés. Ja cal que agafem forces perquè serà molt intents però… en tenim mooooltes ganes!!!!