Divendres en BUM va viure un conte multitudinari a l’escola Salarich de #Vic organitzat per l’AMPA. Això ens alegra molt perquè tots els pares i mares que estan o han estat a l’AMPA saben com costa tirar endavant les activitats i el fet de tenir una bona resposta de públic sempre fa més agraït l’esforç, que no és pas poc.

Era una tarda especial perquè després de molts dies tornàvem a recuperar les aventures del tresor del pirata i en BUM estava molt il·lusionat, és una història que sempre estem a punt per recuperar. Però quan va començar a veure que entraven nens i nenes, i més nens i nenes, i més nens i nenes… Ai mare, quina responsabilitat i quines expectatives tan altes. I el conte va començar, un conte difícil però no per això menys bonic perquè vèiem les cares dels nens i les nenes que teníem davant nostre amb el somriure i la mirada de complicitat i aquest és sens dubte el millor motor per superar les dificultats. I mica en mica les aventures es van anar succeint, i vam entrar a la cova, i vam vèncer la por i… Sí, vam aconseguir trobar el tresor del pirata. I quan el vam obrir, ai mare quan el vam obrir, llavors fins i tot els pares i mares de darrera que havien dinat llengua varen obrir els ulls com taronges! Efectivament va quedar demostrat que el tresor del pirata fa feliç a qui el troba, visca!!! I després va arribar una sessió de bateria molt llarga, amb tants nens i nenes com podíem fer-ho? En BUM estava molt content de veure que la majoria es va engrescar a fer un tastet, amb tanta colla tampoc ens podíem entretenir gaire.

Com us dèiem al principi és gust veure que la gent respon a les activitats que organitzen les AMPA i normalment això és fruit de la feina ben feta. Per tant no podem més que agrair a la Natàlia, la Laura i tot l’equip de l’Ampa Escola Salarich que ens féssiu confiança i que ens tractéssiu tan bé, és un plaer treballar per a persones com vosaltres!!

I en BUM va tornar a casa molt cansat però, sabeu què? Engrescat perquè l’endemà marxàvem al Masnou!