Avui fa un any la COMPANYIA HOMENOTS va començar a caminar a l’escola Pare Coll de Vic. Aquell dia vam representar per primera vegada el conte En BUM i el Tresor del Pirata amb molts nervis i moltes ganes.

Un any després, just ahir, estrenàvem oficialment un nou espectacle: Els Homenets. Amb els mateixos nervis i les mateixes ganes de fer una bona feina.
Aquest any ha passat volant i ha estat de llarg molt millor del què haguéssim pogut somiar el primer dia. Han estat 32 representacions del conte del BUM i 3 dels Homenets, un espectacle que tot just ara comença a caminar com fa un any va començar a caminar en BUM.
Però ja no és això, mirant l’agenda tenim 11 dates marcades al calendari i moltes d’aparaulades o parlades que s’han d’acabar de concretar. I això és senzillament meravellós.
Així doncs aquest escrit és només per donar les gràcies a tots els qui heu confiat en nosaltres durant aquest any. A tots els amics i amigues que hem fet pel camí i ens heu ajudat a tirar endavant amb el vostre suport, cedint-nos instal·lacions, venint a veure assajos, fent el boca-orella… A tots els nens i nenes, pares i mares, iaios, iaies, tiets, tietes, amics, amigues i gent de tota mena que heu gaudit dels nostres espectacles.
I sobretot, gràcies per permetre’ns ser feliços i fer-vos feliços. 
Tenim molt clar que ens hem embarcat en una aventura difícil i aquest any ens heu ajudat a entendre que serà difícil, sí… però no impossible!!
Un milió de gràcies a tots i a totes, nosaltres ja encarem el segon any amb la il·lusió intacta i amb més ganes que mai de fer les coses ben fetes.
Moltes gràcies!!!!