Avui en BUM i tota la COMPANYIA HOMENOTS hem anat a passar el dia a l’escola Joan XXIII dels Hostalets de Balenyà i us hem de dir que hem estat molt i molt contents.
A primera hora en BUM ha pres el protagonisme explicant el seu conte als nens i nenes de P3, P4 i P5. Ens ho hem passat molt i molt bé i tot i que éreu una bona colla hem anat avançant plegats vivint moltíssimes aventures. Finalment, amb l’ajuda de la Clara, hem trobat el tresor amagat darrera d’una caixa que es veu que feia molt i molt temps que no fèieu servir!!
I avui també hem fet sessió de bateria tot i que éreu tants i tants que ho hem hagut de fer una mica breu. Hem quedat sorpresos del ritme que teniu i encara hem quedat més parats quan l’Adu, un nen de P5, ha tocat com un autèntic professional!
Però avui no hem acabat aquí perquè a la tarda hem portat al pati de l’escola el nostre espectacle Els Homenets als nens i nenes de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è. Sou uns bèsties, us hi heu fet tant que per moments heu desbordat quasevol previsió, quin festival! A més aquest concert ha servit per donar la benvinguda al nou guitarrista de la Companyia, en Juli Piris, que substituirà a partir d’ara l’estimat Oriol Cardona qui ha pres nous camins professionals. Oriol, et desitgem tota la sort del món, moltes gràcies per la teva aportació!
I res més, a descansar perquè demà portarem l’espectacle Els Homenets a l’escola Màrius Torres de l’Hospitalet de Llobregat.

Quines ganes!