Sembla que mica en mica el panorama es va animant i anem reemprenent el ritme normal d’activitat. I tot i ser una gran notícia això no és el millor, el millor és que finalment podem tornar a visitar biblioteques i a retrobar persones que són importants per a nosaltres.

La setmana passada vàrem poder explicar dos contes molt bonics que ens varen alegrar el cor. Vàrem començar el dilluns a la Biblioteca de Cabrils en la nostra segona visita presencial a la biblioteca. Que de fet realment era la tercera perquè en període de confinament ens va programar un conte virtual, un gest molt important per a nosaltres perquè va posar una mica de llum en dies d’absoluta foscor i és per això que n’estarem sempre agraïts. Doncs bé, us hem de dir que vàrem trobar uns nens i nenes increïbles, unes famílies encantadores i amb moltes ganes de conte i disposades a tot per ajudar-nos. Després de viure un munt d’aventures vàrem poder trobar el Llibre Màgic i una vegada més va quedar demostrat que efectivament fa feliç a qui l’obre, oi que sí? I a nosaltres, el que ens va fer feliços de debò va ser retrobar la Sònia i tot l’equip de la biblioteca, unes persones especials amb qui resulta un plaer compartir el camí. Tenen una virtut especial: fer-nos sentir com a casa des del primer segon, poder parlar-hi i explicar-nos les coses com si ens coneguéssim de tota la vida. Poder gaudir de la seva companyia, de la seva professionalitat i del seu entusiasme és un regal que ens inspira i ens fa sentir afortunats, què seria de la nostra vida sense compartir aquestes estones amb unes persones així? De tot cor moltíssimes gràcies per tornar-nos a acollir i per convertir una tarda de dilluns qualsevol en una tarda irrepetible i preciosa, sou genials!!

I dimecres, ai dimecres!! Tornàvem a la Biblioteca Bellvís amb el record d’un conte increïble abans de la pandèmia, en BUM estava ben neguitós i sincerament, tot i que és fàcil dir-ho un cop ha passat tot, no tenia motius per estar-ho. Perquè allà on hi ha bona gent les coses acostumen a funcionar, oi que sí? Els nens i les nenes de Bellvís sou una canya perquè vàreu estar atentes i atents, us vàreu implicar i no vau deixar que ni tan sols l’Unai us despistés i lluitant contra vent i marea vàreu trobar el Llibre Màgic de les Fades. En BUM estava molt content, a Bellvís tots i totes us mereixíeu el premi i les sorpreses, quina alegria veure la vostra cara de felicitat!!! Una felicitat que és de justícia dir-ho vam poder compartir amb vosaltres gràcies a la feina d’una persona que també és especial. A Bellvís teniu la gran sort, què dic la gran sort, el privilegi de comptar amb la Magalí al capdavant de la biblioteca. Magalí, tornar-nos a trobar va ser meravellós perquè compartir el camí amb persones com tu és un autèntic regal del cel, moltes gràcies per tornar-nos a acollir i regalar-nos una altra tarda que quedarà gravada en la nostra memòria. Sense tu, sense el teu sentit de l’humor, sense la teva passió per la música, sense la teva amabilitat el món seria un lloc més gris i trist on viure. De tot cor moltíssimes gràcies, ets genial, may the good Lord shine a light on you!! 😉

I res més, seguim amb una nova setmana farcida de contes, assajos, idees i manca de temps per portar-les a terme i, sabeu què? Venint d’on venim això és meravellós!!

Som-hi!!