En BUM sempre diu que La Selva és la seva comarca preferida i, és clar, us podeu imaginar que anava motivadíssim a Cassà disposat a gaudir d’una bona tarda. I la veritat és que tot i que érem poca colla vàreu aconseguir que el conte fos ben diferent a la resta. I ep, una mica anàrquic, els personatges s’anaven amagant sota les cadires i prou feines teníem a anar-los trobant a tots. Però la gràcia de cada conte és que sempre és diferent de la resta i de vegades aquestes petites cosetes també poden ser utilitzades per fer una bona història.
Al final vàrem trobar el tresor ben amagat al peu de l’escenari i la sessió de bateria va ser de molt nivell i divertida. Especial menció també per a les mares i els pares que us vàreu animar a venir, és gust trobar gent com vosaltres amb ganes de passar-ho bé i col·laborar en tot i més.
Com sempre, agrair a tot l’equip de la biblioteca que ens convidéssiu a fer el conte, vam haver de marxar sense acomiadar-nos perquè estàvem al mig del carrer però us vam trucar, eh? No podia ser marxar sense dir adéu i en BUM estava ben preocupat.
I res més, seguim, aquests dies anem a topeeeee!!