Divendres en BUM va tornar a Castelldans, un poblet de les Garrigues on ens sentim com a casa. Allí s’hi celebrava el 10è aniversari de la Bibliopiscina Biblioteca Castelldans i vam tenir l’honor de poder explicar un conte per celebrar-ho. Un conte que, per cert, en alguns moments va ser força ràpid perquè amenaçava pluja i us hem de dir que ens va anar d’un pèl!!

Però anem a pams perquè en BUM vol que comencem parlant de la Carme, una gran persona i amiga que hem trobat en el nostre particular camí. El món necessita més Carmes, sens dubte seria un lloc molt millor on viure. És impressionant veure l’esforç, la il·lusió, les ganes perquè tot surti bé i tot això amb un somriure i fent-nos sentir com si estéssim a casa. Carme, de part de tota la colla moltíssimes gràcies per convidar-nos, per tractar-nos tan bé i fer-nos sentir tan valorats. No tenim paraules per expressar com ens sentim però ho podríem resumir amb un… Ets un SOL!!

Com us dèiem abans ens vam haver d’afanyar a explicar el conte perquè els núvols s’anaven acostant i ens ho vàrem veure venir. Això sí, el conte va ser molt participatiu i vam estar molt contents de veure que els nens i les nenes, malgrat tenir tota la piscina per vosaltres, us vàreu estimar més seure amb nosaltres i escoltar i viure la nostra història. Una història que ens va fer viure algunes aventures i on, com no podia ser d’altra manera, vam acabar triomfant, visca!! Després va venir una sessió de bateria intensa i ràpida, vam recollir a tota velocitat i, en tancar la porta de la furgoneta… No us podeu pas imaginar quin patac d’aigua!! En BUM ho deia, ens ha anat pels pèls!! Salvats, pero és que a Castelldans res pot sortir malament, que no ho sabíeu?

I res més, com que ens agrada conduir amb la pluja el viatge de tornada va ser llarg però relaxat, escoltant musiqueta i anar cremant quilòmetres.

Fins la propera!!!