Divendres va fer sis anys clavats que vam començar la nostra aventura i el destí va voler que ho celebréssim exactament el mateix dia, a la mateixa hora i al mateix lloc que fa 6 anys.

Si mirem enrere fa vertigen i tot: 6 espectacles estrenats, més de 350 actuacions, un any de pandèmia superat (o en camí) i un munt de somriures i bons moments que justifiquen les hores, hores, hores i més hores que hi dediquem. I sí, també alguna traveta i molts obstacles que hem anat superant com hem pogut. I tot començant des del zero més absolut que us pugueu imaginar, la veritat és que n’estem molt orgullosos. I el millor de tot és que si mirem endavant hi veiem dos espectacles en procés de creació i, sobretot, moltes actuacions i moltes ganes de fer-les.

Gràcies a l’escola FEDAC Vic per estar al nostre costat sempre que ens fa falta res, divendres una vegada més. I també un agraïment etern a l’AMPA de l’escola per comptar amb nosaltres en un moment que ens feia més falta que mai, sou un 🌞🌞🌞🌞!!

Aquella aventura boja que va començar amb un elefant de peluix continua endavant i amb tot el que hem passat això ja no ho para ningú, tenim corda per estona!!