Dijous passat en BUM va tornar a una ciutat meravellosa i inspiradora, va tornar a #Tarragona. És la tercera vegada que hi anem a fer un conte i ens hi trobem tan bé que ens agradaria no haver-ne de marxar mai. I és que els nens i les nenes de Tarragona sou molt respectuosos i respectuoses però també molt entusiastes i sempre ens regaleu contes màgics i emocionants.

I és que ja de bon principi ens vàreu demostrar que teníeu ganes d’acompanyar-nos en la nostra aventura, de seguida que demanàvem ajuda s’aixecava un bosc de dits que tenien d’arrel les vostres cares expectants. I un rere l’altre vàreu anar sortint i tots i totes ho vàreu fer molt bé, els i les qui interveníeu amb el moviment i les qui assegudes ens empenyíeu a tirar endavant la història. I vam trobar la cova, vam superar les nostres pors i vam trobar el pirata. I quan semblava tot perdut… Sí, vam trobar el tresor!! Quina alegria!! Perquè després diguin que el tresor no fa feliç a qui el troba, oi? Després del conte va arribar la clàssica sessió de bateria on no només vàreu tocar molt i molt bé sinó que, amb els vostres somriures, vàreu il·luminar una tarda meravellosa.

En BUM diu que sobretot no ens oblidem d’agrair a la Imma i a tot l’equip de la Biblioteca Pública de Tarragona el tracte rebut, sou un equip superlatiu que amb un somriure a la boca i una amabilitat extrema ens feu sentir valorats i bé. De tot cor moltíssimes gràcies per tornar-nos a regalar una tarda que romandrà en el nostre petit llibre d’història i, sobretot, per la vostra incansable tasca d’acostar la cultura a una ciutat tan i tan rebonica com la vostra. Sou un SOL!!! Ep, i podent tornar a saludar a la Carme, es pot demanar més??

Aquests dies intentarem passar la calor com podrem, tot i que els nostres animalons hauríen d’estar acostumats a les temperatures tropicals no volen sortir de la caixa perquè diuen que allà almenys s’hi està fresquet. Això sí, s’hauran d’anar preparant perquè el dia 14 tornem a la biblioteca de Platja d’Aro, en tenim moltes ganes!!!