Avui en BUM tenia tantes ganes de fer el conte que no ha parat d’atabalar-nos tot el viatge: 
– Que ja arribem?
– No BUM, encara no….
– I ara?
– Que no BUM, encara no…
– I ara?
– Proooouuuuu!!!!
A sobre ens ha costat d’aparcar i en BUM ben nerviós, això que anàvem amb una hora de marge… Però al final tot arriba i a les 12 en punt hem començat la nostra història. Al principi els nens i nenes de Vilafranca heu estat una mica tímids però quan heu vist de què anava el joc… no us ha parat ningú!!! Ens ho hem passat d’allò més bé i fins i tot dues mares ens han ajudat amb els efectes metereològics, moltes gràcies!! Finalment amb l’ajuda del Jan hem trobat el tresor, quina alegria heu tingut en veure que avui marxaríeu ben dolços!!
A l’hora de tocar heu mostrat un nivell que ha fet que en BUM estigui molt i molt content. La veritat és que en els quatre contes que portem aquesta temporada ens hem trobat un nivell espectacular de bateria. En BUM té la sospita que assageu abans de venir però ja li diem que no s’emocioni, encara no estem en aquest nivell!!
Heu estat una bona colla de nenes i nens que ens heu acompanyat aquest matí i això ens fa molt i molt feliços, sobretot quan us veiem marxar amb un somriure als llavis. Avui sabíem que les coses anirien bé perquè la Mireia, que s’havia treballat el conte a les xarxes a fons, ens ha rebut amb el primer somriure del matí i llavors hem sabut que avui també passaríem una molt bona estona. Moltes gràcies per la teva feina i la del teu equip Mireia, sou genials!!!!!
I res més, en BUM està ben enfadat perquè fins dissabte que ve no hi tornem, ell es pensa que cada setmana serà com aquesta…. Home BUM, ja ens agradaria, però mica en mica!! Ara, quan li hem dit que tornem a Terrassa (aquest cop a la BD5) ha canviat de cara i ha dit que va, que ja farà paciència perquè visitar les biblioteques egarenques sempre val la pena.
Que tingueu bona setmana!!