Imagineu-vos tot el camí de tornada a casa en silenci, ni una paraula. BUM? Que t’has adormit? Però no, no estava adormit, estava intentant recordar cada segon del conte que havíem tingut el plaer de viure a la biblioteca Llefià de Biblioteques de Badalona. I és que tenim sort, molta sort, de trobar nens i nenes tan boniques i famílies tan entregades.

Perquè al final els contes no són més que una excusa per fer volar la imaginació, passar una bona estona plegats, motivar-nos a llegir i descobrir nous mons. Ahir a Badalona des del primer moment ens vàreu demostrar que per a vosaltres els contes són importants, que us agrada viure’ls i nosaltres no podíem més que intentar donar el millor que tenim a dins per estar a l’altura de les vostres expectatives. Vàreu començar molt ben posades però de seguida que vàreu entendre el nostre joc us hi vàreu tirar de cap. Quan demanàvem voluntaris trobàvem dits alçats i quan no els demanàvem també. Quan us fèiem una pregunta la resposta venia a l’acte, quan us burxàvem per deixar el conte el NO era immediat. I tot amb la complicitat d’unes famílies que varen viure el conte al nostre costat, fent el viatge amb nosaltres, i quan sentim que anem tots a una és una sensació tan bonica que resulta fins i tot emocionant. Mica en mica les aventures es varen anar succeint i al final, seguint les indicacions perfectament llegides per l’Àlex i amb la direcció de la Celia, ho vàrem aconseguir: el tresor pirata era ben amagat en un racó però no se us va escapar! I quan vam obrir-lo vam poder demostrar un cop més que efectivament fa feliç a qui l’obre, visca!! I no contentes amb un conte tan rebonic encara ens vàreu obsequiar amb una sessió de bateria on tots i totes ho vàreu fer tan bé que al BUM li queia la baba mirant-vos. Ep, i els grans que us vau animar també!!

Tot i que ja havíem visitat Badalona anteriorment ahir era el primer conte en una biblioteca de la ciutat. Us ho diem sempre, és molt agradable arribar a un lloc i que et rebin amb un somriure, que t’ajudin, que et facin sentir respectat i valorat. Ahir a Badalona en vam sentir com a casa i és per això que volem donar les gràcies a la Marta, la Merche i a tot l’equip de la biblioteca per la seva amabilitat, professionalitat i entusiasme. Resulta inspirador trobar persones com vosaltres, gràcies per convidar-nos i per permetre’ns compartir un tros de camí amb vosaltres. A Llefià hi hem deixat un trosset de cor, moltíssimes gràcies!!!

I res més aquesta setmana ja hem enllestit la feina però l’activitat no para. Perquè cal pensar nous contes, polir els espectacles que ja tenim, assajar i sobretot picar moltes i moltes portes per intentar dur els nostres espectacles al màxim de famílies possible.

Seguim!!