En BUM baixava ben content a Terrassa, avui teníem conte a la Biblioteca del Districte 4, però quan ha entrat a la sala d’actes ha quedat mut de cop. Després d’uns segons m’ha mirat i m’ha dit:
– De debò que avui haurem de fer el conte sota l’atenta mirada del Milú? Però si és el meu heroi d’infantesa!!
Doncs sí BUM, i el meu en Tintín, quina sort!! Això ja és un bon presagi, el conte no pot anar malament envoltats d’aquests personatges, o sigui que amb una dosi extra de fantasia els nens i les nenes de Terrassa s’han disposat a escoltar el conte. Us hem de dir que ha costat una mica fer-vos entrar, estàveu una mica tímids, però que un cop hem anat tots junts no ens ha parat ningú!! On no heu arribat vosaltres ho han fet els vostres pares i així tots junts hem anat avançant fins que contra tot pronòstic… hem trobat el tresor!!! Sort de la Laia que ha estat atenta i ha vist que a l’armari hi ha via un cofre que no feia pinta de ser de a lloc.
Un 10 per la biblioteca, ens heu tractat magníficament bé i ens heu ajudat a tot, moltíssimes gràcies!!!!
I demà divendres tornem a Terrassa doncs celebrarem el 1r aniversari del BiblioPunt de Can Parellada i podrem explicar el conte als nens i nenes del barri. Ep, i per primera vegada a l’aire lliure!! En BUM està molt nerviós, quines ganes!!!!!!
Fins demà!