No us podeu pas imaginar les ganes que teníem que arribés el 17 de gener, un mes i mig sense contes!! D’acord que hem estat liats amb altres històries però en BUM ja estava que s’enfilava per les parets, trobava a faltar tenir-vos tan a prop, explicar les seves aventures, veure les vostres cares.

I quin millor conte que el d’aquesta tarda a la Biblioteca l’Ametlla del Vallès on molts nens i nenes, on moltes famílies, us heu acostat a compartir una estona amb nosaltres. En BUM us ho diu de debò, que amb les mil coses que podríeu fer trieu venir a la biblioteca a veure’ns ens fa sentir privilegiats, moltes gràcies!! El conte ha estat molt enèrgic i ens hem empleat a fons perquè ens empenyíeu endavant amb moltes ganes. Els nens i nenes que heu sortit a ajudar-nos ho heu fet molt bé i la resta, des dels vostres llocs, també ho heu fet molt i molt bé, com ens agrada veure-us participar!! Finalment en Marc ha trobat el tresor del pirata molt ben amagat darrera uns llibres i quan l’Ariadna l’ha obert, ai mare si us haguéssiu pogut veure les cares!! Hem tornat a demostrar que, efectivament, el tresor del pirata fa feliç a qui l’obre, visca!! Després hem fet una sessió de bateria multitudinària on tots i totes sense excepció ho heu molt i molt bé, sou genials!!

Una tarda tan rebonica com la d’avui no seria possible sense l’esforç de persones que treballen incansablement per acostar la cultura a tothom. Avui hem tingut la sort de conèixer la Míriam i tot l’equip de la Biblioteca. Sou un SOL, ens heu tractat molt bé i sobretot estem impressionats de veure com us ho treballeu: si avui hem tingut la sala plena a vessar no ha estat mèrit nostre, ha estat gràcies al vostre esforç i la vostra professionalitat. Per tant, de tot cor, moltíssimes gràcies!!!

I res més, avui a dormir d’hora perquè demà al matí hi tornem a la Biblioteca Sant Antoni de Vilamajor, quines ganes!!!