En BUM ha tornat avui del conte a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà cansat però content, molt content. Ha estat un conte molt energètic on en BUM, en PAM i en XIM han hagut de donar-ho tot per mantenir la vostra atenció, però sabeu què passa? Què l’energia que nosaltres enviem vosaltres ens la torneu rebotada i això ha fet que el conte sigui xulo de debò.
Això que hem començat un pèl freds, vosaltres tampoc sabíeu del cert com funcionaria tot plegat i al principi no hi havia gaires mans aixecades. Però ai quan heu vist de què anava… Llavors cada vegada que demanàvem un voluntari o voluntària hem trobat un bosc de braços aixecats, quina il·lusió!! I després de totes les aventures hem aconseguit trobar el tresor gràcies a la Leire, ho has fet molt bé!! Hem rematat la tarda amb la clàssica sessió de bateria on els nens i les nenes de Gavà heu demostrat que teniu un potencial enorme picant la bateria, visca!!
Com sempre no podem oblidar la tasca dura i contínua del nostre exèrcit de la cultura. Avui ha estat en Jaume qui ens ha demostrat que quan hi ha ganes que les coses surtin bé s’acostuma a tenir èxit. Som conscients de la dificultat d’aconseguir que la gent es faci seu un espai de cultura i en Jaume i tot l’equip de la Biblioteca donem fe que ho han aconseguit. Veure avui tants nens i nenes a l’Hora del Conte ens omple d’alegria, moltes felicitats!!!
I res més. a descansar i agafar forces perquè dissabte tornem a la Biblioteca Pilarin Bayes de Santa Coloma de Cervelló on buscarem el llibre màgic de les fades, una biblioteca que ja vam visitar i d’on guardem un meravellós record.
Fins dissabte!!