Divendres en BUM va tornar de la Bibioteca Central de #Terrassa(Bctxarxa – Xarxa de Biblioteques Municipals de Terrassa) sense paraules, no trobava adjectius per definir una nova tarda inoblidable i plena d’emocions. I aquesta vegada en una festa de valor incalculable, la cloenda del cicle “Nascuts per Llegir”. Si no sabeu en què consisteix us direm que és una iniciativa brutal que enguany ja celebra 10 anys i on treballen conjuntament professionals de l’àmbit de la cultura i la salut i que intenta promoure la lectura en els nens i nenes de 0 a 3 anys. Evidentment amb un èxit espectacular perquè quan es posa amor en les coses que es fan aquestes acostumen a funcionar.

Així que d’entrada en BUM vol començar donant les gràcies a la Marta i a la Cari per haver-nos deixat ser una petita part d’aquesta aventura convidant-nos a explicar un conte. És molt bèstia veure com us ho treballeu, com lluiteu perquè a Terrassa la cultura arribi a tots els racons i mai ningú podrà pagar amb tots els diners del món el pòsit que deixeu a la vida de les personetes que demà construiran la nostra societat. Així que de tot cor moltes felicitats i moltíssimes gràcies per tornar a comptar amb nosaltres, sou meravelloses!!

I referent al conte, què us podem dir? Que va ser divertit, bonic, emocionant, participat i únic. Quina alegria veure els vostre braços aixecats, les vostres ganes de col·laborar, la vostra impaciència per saber què vindria després. Amb nens i nenes com vosaltres és impossible no transportar-se a un món imaginari on tot pot ser i tot és possible i on, fins i tot, podem trobar un tresor pirata amagat en un racó secret. Un tresor que, un cop obert, fa certa la llegenda que diu que qui el troba és feliç. En BUM estava radiant i deia que per ell el tresor era haver pogut explicar el conte a unes nenes i uns nens tan eixerits, llestos i simpàtics. I després va arribar la clàssica sessió de bateria on un cop més ens vàreu demostrar que a Terrassa porteu el ritme a les venes, quina meravella i sobretot quines cares d’alegria asseguts davant l’instrument.

El conte de divendres va ser una nova pàgina d’un llibre que a Terrassa escriviu amb lletres d’or. De tot cor moltíssimes gràcies per tractar-nos tan bé, per valorar la nostra feina i per ser tan bona gent. En BUM us estima molt!!

2018-06-08 Terrassa