Un cop arribats a casa i intentant relaxar-nos una mica encara no ens sabem avenir del conte que hem fet avui, segurament un dels més intensos que hem explicat. La biblioteca estava literalment a reventar, era plena de nens i de nenes amb ganes de passar una bona estona i, malauradament, amb dos lloros. Sí, perquè en Xim avui no era l’únic lloro a la sala tot i que finalment hem aconseguit tirar endavant perquè tots els qui éreu avui amb nosaltres us mereixíeu el millor conte.
En BUM diu que abans de seguir endavant hem fer menció especial a la Mercè i el seu equip. En primer lloc perquè ens han tractat de meravella i és un gust poder compartir una estona parlant de música amb algú que la sent i que es preocupa per fer-ne difusió. I la segona perquè dilluns la bilbioteca celebra, atenció, el 25è aniversari. En BUM i tota la Companyia Homenots us volem felicitar de tot cor i volem posar en relleu la vostra tasca al servei de la cultura del vostre poble i del nostre país. Per molts anys!!!!
I què hem de dir del conte? Que ha estat bèstia des del principi. Amb l’enorme quantitat de nens i nenes que hi havia a la sala la selva era més espessa que mai i era realment difícil moure-s’hi, però no us penseu que ens hem espantat, eh? Hi hem caminat com sempre buscant els nostres amics i vivint les nostres aventures i al final ens n’hem sortit!! Sort n’hem tingut de la Júlia, una autèntica aventurera que ha vist que a la part alta de la prestatgeria hi teníem un tresor amagat!!!!! Molt bé Júlia, ho has fet molt però que molt bé!!!
I després el caos… Us podeu imaginar la que s’ha liat quan hem fet la sessió de bateria però a tranques i barranques finalment hem aconseguit que tots i totes toquéssiu una mica. En general teniu força ritme i en BUM ha quedat molt content.
I ara ja a dormir directes, esgotats però amb molt bon gust de boca, si un dia vam decidir plantar-nos i deixar-ho tot per tornar a començar va ser precisament per viure tardes com aquesta. I demà més, perquè en BUM ja frisa perquè siguin les 12h i conèixer els nens i nenes que ens vinguin a veure a la Biblioteca Pilarín Bayés de Santa Coloma de Cervelló. 
Quines ganes!!!